halsojobb.se

Deltid
3 - 6 månader
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Blackebergs Hemtjänst är en av den kommunala utföraren i stadsdelen Bromma.

Vi erbjuder omvårdnads- och serviceinsatser till alla som har fått ett bistånd beviljat av kommunens biståndshandläggare. Vår verksamhet präglas av respekt för den enskilda individen. Självbestämmande, trygghet, kontinuitet och valmöjlighet är hörnstenar i vår verksamhet. Inom vår verksamhet finns Bromma demensteam som är specialister inom demenssjukdomar som erbjuder personcentrerad vård- och omsorg till personer som drabbats av demens. All personal i demensteamet är utbildad inom demensvård. Arbetsplatsen utgår från vår lokal på vinjegatan.

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska ska du ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du ska hjälpa och stödja vårdtagaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med vårdtagarens sociala kontakter. Du ska även ha kontakt med anhöriga, medverka vid vårdplanering och social dokumentation.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för vårdtagarens behov Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Övrigt
Arbetstiden är varierande. Dagtid, kvällstid samt helger.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion , funktionsnedsättning eller ålder.

Webbplats: www.stockholm.se/bromma/nyheter
Antal jobb: 5

Arbetslivserfarenhet
Undersköterska, hemtjänst och äldreboende, erfarenhet efterfrågas (Krav)

Lön
enligt avtal
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
100. Tillträde: omgående
Visstidsanställning till 2019-12-31

Undersköterska

Företag Stockholms stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-17

Ansök nu

Dela detta jobb