halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Underläkare till Medicin, Närsjukvårdsområde Norr

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-17

Ansök nu

Underläkare till Medicin, Närsjukvårdsområde Norr

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Läkargruppen Medicin/Geriatrik Rehab Neurologi har cirka 35 medarbetare inkluderat ST-läkare, specialistläkare, underläkare och AT-läkare. Verksamheten är en trivsam arbetsplats med god gemenskap. Nu söker vi underläkare på vikariat till oss. Vikariatet löper till och med 2022-09-04 där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Rollen som underläkare hos oss innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter som underläkare. Arbetet är självständigt men med handledning av erfarna kollegor. Du får ett omväxlande arbete då du får möjlighet att arbeta på flera vårdavdelningar. När du arbetar på akuten ingår du till exempel i primärjourslinjen. Detta vikariat som underläkare är en bra möjlighet för dig som vill växa och utvecklas i din läkarroll, vi erbjuder en bra arbetsmiljö med kompetenta och positiva kollegor inom olika yrkeskategorier med gedigen kunskap och erfarenhet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med goda kunskaper i det svenska språket. Har du erfarenhet av internmedicin och/eller geriatrisk vård sen tidigare ses det som meriterande. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du lägger ner stor vikt vid att du lever upp till dessa.

Vid eventuell erbjudan om anställning skall du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Monica Mörtzell Henriksson

Enhetschef

Telefon: +4666089278

E-post: monica.mortzell.henriksson@rvn.se

Lars Rocksen

Sveriges Läkarförbund

Telefon: 070-2797444

Mobiltelefon: 070-2797444

E-post: lars.rocksen@rvn.se

Dela detta jobb

Underläkare till Medicin, Närsjukvårdsområde Norr

Region Västernorrland