halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tyresö Husläkarmottagning söker Specialistläkare i allmänmedicin

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Tyresö Husläkarmottagning söker Specialistläkare i allmänmedicin

Vill du arbeta i en utvecklande miljö där patientsäkerheten är hög och kollegorna är engagerade?

Tyresö Husläkarmottagning är den lilla vårdcentralen med dom stora möjligheterna. Vi söker nu en specialist i allmänmedicin.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Arbetet som allmänläkare på vår mottagning innebär utredning och behandling av patienter. Du arbetar systematiskt och strukturerat med strävan om att alltid erbjuda våra patienter den bästa vården. Besöken kan vara planerade såväl som akuta. Dessutom kommer du att vara en viktig del i det fortlöpande förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.

I tjänsten ingår även handledning av läkarstudenter och ST-läkare, vilket vi ser som en mycket viktig del av vårt uppdrag, att för framtiden, utbilda morgondagens vårdpersonal.

På vår mottagning kommer du ha nära samarbeten med samtliga professioner. 

Vi använder oss av MaxManus som är ett taligenkänningssystem, diktering direkt i journalsystemet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Erfarenhet och/eller intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande.

Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med både patienten och mottagningen i fokus. Som person är du lyhörd för våra patienters behov och ditt bemötande är professionellt och ödmjukt. Du är stabil och anpassningsbar i olika situationer samt har lätt för att samarbeta. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga i syfte att skapa goda relationer med patienter såväl som kollegor.

Kunskap i journalsystem Take Care är meriterande.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig en stabil och trivsam arbetsplats med god kollegial samverkan. Hos oss arbetar vi tillsammans som ett team oavsett kompetens och alla medarbetare är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra till vår härliga arbetsglädje!

Anställning och ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Möjligheter till diskussion om arbetets förläggning och utformning finns. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med verksamhetschef Maria Av Solstråle Sténson: maria.stenson@primavard.se

Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om vårdcentralen:

På Tyresö Husläkarmottagning består personalgruppen av ca 25 medarbetare och vi har samtliga kompetenser som krävs för att bedriva en framgångsrik primärvård. Vi har 7800 listade patienter.

Primärvård för oss är att vi tillsammans i teamet använder oss av samtliga kompetenser för att utforma bästa möjliga vård för våra listade patienter.

Dela detta jobb

Tyresö Husläkarmottagning söker Specialistläkare i allmänmedicin

Prima Vård AB