halsojobb.se

Om verksamheten
Vi på thoraxintensiven (THIVA) i Solna bedriver thoraxintensivvård där vi vårdar patienter som genomgått hjärtkirurgi, patienter som drabbats av hjärtstopp och hjärtsviktspatienter med mekaniska hjärtpumpar. På Thoraxintensiven arbetar vi med patienter som behöver övervakning och behandling dygnet runt i samband med mycket svåra sjukdomstillstånd.

Vi är ett av Sveriges få centra för skador i hjärnan och ryggmärg där vi vårdar patienter med akuta tillstånd i centrala nervsystem, neurotauma och bakteriella meningiter där vi utför avancerad övervakning. Intensivvården i Solna är en högteknologisk och multidisciplinär intensivvårdsavdelning som främst omhändertar patienter med traumatiska skador, sepsis och mjukdelsinfektioner.

Vi har 23 vårdplatser som är fördelade på två våningar (E4 och E5). Hyperbarmedicin och IVA-mottagning tillhör verksamheten. 

Vi erbjuder
Intensivvården på Karolinska är unik i sitt slag då vi vårdar patienter som drabbats av skador eller tillstånd som inte kan behandlas på någon annan intensivvårdsavdelning i Stockholm. Därför har vi samlat den absolut högsta kompetensen inom intensivvård hos oss.

Som en del av vårt kompetensförsörjningsarbete erbjuder vi dig möjligheten till arbetsväxling alternativt hospitering inom flera olika intensivvårdsavdelningar. Du blir omhändertagen av en handledare och får en individuellt anpassad inskolning samt en mentor under ditt första arbetsår.  

Vidare erbjuds du en personlig kompetensutvecklingsplan, som tas fram tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning. Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten
Som undersköterska hos oss arbetar du med högteknologisk avancerad intensivvård med nära koppling till forskning och utveckling. Du kommer i huvudsak att sköta den patientnära omvårdnaden, övervakning av vitalparametrar och mobilisering.

På vår intensivvårdsavdelning är vi stolta över vår kreativa arbetsmiljö med väl utvecklat teamarbete mellan läkare, sjuksköterskor och undersköterskor som innebär att du kommer ha stora möjligheter att utveckla dina kunskaper.

Vi söker 
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och en positiv och engagerad person. Du har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och kan arbeta både i team och självständigt. Du måste kunna hantera situationer som innefattar att stödja patienter och anhöriga i kris.

En viktig egenskap hos oss är att kunna hantera situationer som innefattar att stödja patienter och anhöriga i kris – alla patienter och anhöriga ska bemötas med respekt och empati.

Kvalifikationer
Krav: 
- Utbildad undersköterska i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) eller annan likvärdig utbildning.
- Erfarenhet av arbete på sjukhus.
- Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Meriterande: Erfarenhet från akutsjukvård samt erfarenhet från att ha arbetat inom operation och/eller intensivvård är starkt meriterande.

Vi välkomnar dig som har ett stort engagemang för patientvården och utvecklandet av den! 


Din ansökan ska innehålla:  
- CV  
- Personligt brev 
- Betyg gällande examen från undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg från din undersköterskeutbildning.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna. Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Två undersköterskor till Thoraxintensiven (THIVA), Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-16

Ansök nu

Dela detta jobb