halsojobb.se

Två sjuksköterskor till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-19

Ansök nu

Två sjuksköterskor till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Varmt välkommen att söka tjänsten som vikarierande sjuksköterska till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning i Huddinge!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats full av glädje och engagemang, med stora möjligheter att utvecklas och specialisera dig inom flera intressanta områden. Hos oss får du möjlighet att vara med att utveckla vården för barn med blod- och immunbristsjukdomar, njursjukdomar samt transplanterade barn.

Om oss
Vi utreder och behandlar barn och ungdomar från nyfödd till 18 år, från Stockholmsregionen och andra delar av landet och i vissa fall även utomlands ifrån. Till oss kommer barn och ungdomar med bl.a anemi. Hit kommer också barn och ungdomar som ska genomgå transplantation.

Vi ansvarar för utredning, eftervård och långtidsuppföljning. Själva transplantationen utförs på en annan avdelning. Många av patienterna är från olika delar av landet eller utomlands ifrån och bor då i regel på Ronald McDonalds Hus.

I verksamheten ingår även ett multidisciplinärt team som tar hand om Stockholmsregionens barn och ungdomar med HIV.

Om tjänsten
I rollen som sjuksköterska hos oss på dagvårdsavdelningen möter du barn och ungdomar med olika typer av behandlingsbehov. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta blodtransfusioner till barn och ungdomar med anemi. I rollen ingår även behandling av patienter med medfödda immunbrister och olika typer av njursjukdomar.

Vi utlyser nu två heltidsvikariat som avser täcka vår kollegas föräldraledighet, med start vid årsskiftet.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella och förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

  • Har mod att agera efter sin egen övertygelse.

  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

  • Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Ditt förhållningssätt utgår alltid från patienten i centrum och vi ser gärna att du deltar i att utveckla och påverka vården för dina patienter. Du är en erfaren sjuksköterska som är trygg i din yrkesroll och gärna vill specialisera dig inom ett område.

Vidare värdesätter vi att du besitter empatisk förmåga och personlig mognad för att kunna möta barn med livslånga och ibland svåra sjukdomar samt deras familjer.

Som person föredrar du ett självständigt arbete där du tar eget ansvar och där. God kommunikation- och samarbetsförmåga med familjer, barn, kollegor och andra yrkesgrupper är en förutsättning för rollen.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med flera års arbetslivserfarenhet.

Meriterande:

  • Utbildad specialistsjuksköterska inom hälso-och sjukvård för barn och ungdomar och/eller erfarenhet från barnsjukvård.

  • Erfarenhet av att arbeta med njursjukdomar eller blodsjukdomar.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Två sjuksköterskor till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset