halsojobb.se

Två Operationssjuksköterskor till Öron Näsa Hals dagkirurgi Danderyd

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-29

Ansök nu

Två Operationssjuksköterskor till Öron Näsa Hals dagkirurgi Danderyd

Vi söker 2 specialistsjuksköterskor inom operation till Öron Näsa Hals dagkirurgi.

Vi erbjuder

Öron Näsa Hals dagkirurgi (ÖNH) Karolinska öppnade en ny enhet på Danderyds sjukhus i mars. Enheten bedriver mottagning samt med start från hösten dagkirurgi och polikliniska operationer inom basal och specialiserad ÖNH.

Verksamheten har stort fokus på utbildning av olika professioner inom ÖNH, samt bedriver forskning. Vi bygger framtidens vårdenhet med ett starkt patient-och teamfokus.

Vi söker dig som vill vara med från start. 

Om tjänsten

Du kommer arbeta som operationssjuksköterska på dagkirurgisk operation, ÖNH Danderyd. Visst arbete på mottagning förekommer. Du får ett spännande och utmanande arbete där du får vara med och bygga framtidens ÖNH enhet med utbildning och forskningsuppdrag.

Vi strävar efter gott teamarbete där vi sätter patienten i fokus. Du kommer ingå i det tvärprofessionella operationsteamet, där du som operationssjuksköterska har en central roll i omhändertagandet av patienten. 

Vi söker

  • Dig som är intresserad av att arbeta med dagkirurgiska patientflöden inom Öron Näsa Hals
  • Dig som vill arbeta med både barn och vuxna 
  • Dig som om har god samarbetsförmåga och tar ansvar i teamet
  • Dig som är trygg och kunnig i din roll som operationssjuksköterska
  • Dig som har ett teamorienterat förhållningssätt

Kvalifikationer 

Krav:
- Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård

Meriterande:
- Med flera års dokumenterad erfarenhet av operationsverksamhet inom ÖNH
- Tidigare erfarenhet av operationsplanering

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

- Bevis om specialistkompetens

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Två Operationssjuksköterskor till Öron Näsa Hals dagkirurgi Danderyd

Karolinska Universitetssjukhuset