halsojobb.se

-->

Tre laboratorietekniker som sommarvikarie till Prekliniska Laboratorium

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-03

Ansök nu

Tre laboratorietekniker som sommarvikarie till Prekliniska Laboratorium

Vi erbjuder
Vi erbjuder plats för tre medarbetare som laboratorietekniker på Prekliniska Laboratorium (PKL). Arbetet omfattar 4-6veckor anställning under perioden  juni - september, då ordinarie medarbetare har semester eller annan ledighet. Helgarbete kan förekomma beroende på din kunskap.
PKL är en core facilitet för olika forskningsgrupper på Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. PKL:s uppgifter är bland annat att stalla, sköta och vårda djur inom preklinisk forskning. PKL främjar 3Rs principer för användning av försöksdjur. För detta är vår personal välutbildad och har spetskompetens inom laboratoriedjur.
 
Om tjänsten
 Vi erbjuder 3 sommarvikariat som sträcker sig mellan juni - september  2020 för en period mellan 4 till 6 veckor per tjänst och efter överenskommelse.
 
Vi söker
Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med djur, kan ta väl hand om djur,  flexibel, ansvarsfull och lätt anpassningsbar inför snabba förändringar i arbetsuppgifter. 
Ditt dagliga arbete innehåller skötsel och omvårdnad av laboratoriedjur (smågnagare), städning av lokaler samt disk. Du behöver vara medveten att i arbete ingår del moment med tunga lyft. Utöver det tillkommer en del administrativt arbete bl. a. journalföring, kommunikation med forskare och i många fall på engelska.  
 
Kvalifikationer
Du behöver ha en lämplig utbildning på gymnasienivå, vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete och kunskap i djurhantering. Du bör behärska engelska både tal och skriftlig, ha god förmåga att arbeta självständigt samt i team med kollegor. En fördel att ha goda datorvana då kommunikation och dokumentation sker digitalt. Du får inte ha pälsdjursallergier.                                                                                                                                
Det är meriterande att ha erfarenhet och förståelse i genetik och avelsteknik, att innehava ett LAS- eller djurgymnasium- utbildning. Goda referenser från tidigare arbetsgivare eller praktik är ett plus.            

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Tre laboratorietekniker som sommarvikarie till Prekliniska Laboratorium

Karolinska Universitetssjukhuset