halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tre Kliniska Omvårdnadsledare till ME Medicinsk behandlingsavdelning

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Tre Kliniska Omvårdnadsledare till ME Medicinsk behandlingsavdelning

Vill du arbeta i ett positivt och kompetent team med patienten i centrum och samtidigt vara med och utveckla cancervården med oss inom Tema Cancer? Då ska du söka en av våra tjänster som Klinisk Omvårdnadsledare (KLINO) på vår medicinska behandlingsavdelning inom ME Medicinsk Behandling.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete med rutiner och samarbete inom temat för patientens bästa. Hos oss blir du en del av ett kompetent team samtidigt som du får dela med dig av din erfarenhet och kompetens på avdelningen! Rollen inkluderar 80% kliniskt patientarbete och 20% administration.

Självklart får du som anställd även ta del av våra förmåner. 

Om tjänsten

Medicinsk behandlingsavdelning inrättar nu tre KLINO-tjänster vilket innebär att tjänsten kommer att utformas tillsammans med omvårdnadscheferna. Du kommer att rotera mellan våra tre avdelningar.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

 • Upprätta och implementera rutiner och riktlinjer utifrån gällande evidens.
 • Utveckla omvårdnaden tillsammans övriga KLINO och omvårdnadsansvariga samt chefer.
 • Aktivt delta i temats Journal Club samt föreslå ämne för granskning.
 • Delta i avvikelsearbetet tillsammans med omvårdnadschefer. Du kommer att ingå i ett nätverk av KLINO på Tema Cancer för utbyte av kunskaper och erfarenheter.
 • Ta hand om studenter och nya kollegor och vara behjälplig med introduktionen.
 • Planera och leda det dagliga patientnära omvårdnadsarbetet och vara kompetensstöd till kollegor.

Rollen innefattar även att vara kontaktperson och delta i möte för sektionerna där patientflödet diskuteras. Du kommer även att arbeta som sjuksköterska på enheten.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Har mod att agera efter sin egen övertygelse.
 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
 • Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du skapar kontakter och underhåller relationer.
 • Leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du samordnar grupper och blir en referenspunkt för andra samt besitter förmåga att skapa engagemang och delaktighet. 
 • Kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska.
 • Goda IT-kunskaper.

Meriterande:

 • Specialistutbildning inom Onkologi och magisterexamen.
 • Erfarenhet av arbete med cytotoxiska läkemedel.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Solna Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se Namn Vårdförbundet Huddinge Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Tre Kliniska Omvårdnadsledare till ME Medicinsk behandlingsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset