halsojobb.se

Logga

Timvikarier till Personlig assistans i Vingåkers kommun!

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Timvikarier till Personlig assistans i Vingåkers kommun!

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers funktionshinderomsorg är organisatorisk placerad under socialförvaltningen. Här arbetar drivna och engagerade medarbetare med att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Funktionshinderomsorgen består av daglig verksamhet, gruppbostäder, socialpsykiatri, personlig assistans och barnverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Söker du ett meningsfullt arbete? Nu behöver vi fler personer som vill arbeta som timvikarie inom personlig assistans!

Som personlig assistent kommer du att stötta och hjälpa brukare i sin vardag. Du kommer utgå ifrån brukarens egna förutsättningar/funktionshinder och ger ett individanpassat stöd för att uppnå goda levnadsvillkor.

Ditt arbete kommer i huvudsak att bestå i att vara stöd och hjälp för brukarna i deras vardag men även i andra sociala sammanhang med fokus på att öka brukarens delaktighet. Som timvikarie kommer ditt arbete i huvudsak bestå i att vara ett stöd för brukare i deras vardag men även i andra sociala sammanhang. Det kan handla om att stötta vid hushållsuppgifter i brukarens hem, att ge stöd och hjälp med personlig omvårdnad och rehabilitering eller finnas med vid handling eller fritidsaktiviteter. Som timvikarie kan du komma att möta flera olika brukare med olika behov av stöd och stöttning samt funktionsnedsättning. Det kan handla om att stötta vid hushållsuppgifter i brukarens hem, att ge stöd och hjälp vid personlig omvårdnad/ rehabilitering eller finnas med vid handling eller fritidsaktiviteter.

Urval och intervju sker löpande, så sök redan idag!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse för människor, som vill ge personer i behov av stöd en meningsfull och så självständig vardag som möjligt. Det innebär att du har en positiv inställning och ser möjligheter i vardagliga hinder. Som person är du ödmjuk och har förståelse för att människor har olika förutsättningar i livet men är samtidigt modig och vågar utmana och se nya lösningar.

Som timvikarie lägger du dig tillgänglig i Time Care Pool där du sedan bokas upp. Eftersom arbetet kräver dokumentation enligt gällande lagstiftning och förmåga att samarbeta med kollegor och brukare har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort och tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande. B-körkort är ett krav

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Timvikarier till Personlig assistans i Vingåkers kommun!

Vingåkers kommun