halsojobb.se

Tim- och sommarvikarier Skoga Äldrecentrum

Företag Solna stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Tim- och sommarvikarier Skoga Äldrecentrum

Vilka är vi på Skoga äldrecentrum?

Skoga äldrecentrum är ett kommunalt äldreboende med ca 100 boende och ca 120 anställda. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter där du får chansen att arbeta med vård och omsorg gällande såväl somatisk som demensvård, vi bedriver även växelvård och korttidsvård. Vården och omsorgen bedrivs utifrån ett salutogent förhållningssätt. Vi brinner för det vi gör och sätter stor ära i att göra ett gott arbete.  Vår profil är trädgård, natur och utevistelse. Vi erbjuder våra boende en omväxlande vardag med såväl individuella som gemensamma aktiviteter exempelvis firande av högtider, filmvisningar, trädgårdscafé och träning med våra paramedicinare.

Skoga äldrecentrums personal består av en blandad arbetsgrupp gällande både ålder och etnicitet vilket vi tycker är viktigt eftersom vi kan ta tillvara på varandras erfarenheter och kompetens.

Vad innebär arbetet?

Som timvikarie på Skoga äldrecentrum är ditt uppdrag att tillsammans med dina kollegor skapa en trygg miljö för de boende. Du ska ge en god omvårdnad och tillsammans med boende planera och genomföra aktiviteter och utevistelse, med målet att de boende ska ha en meningsfull vardag.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, alternativt har pågående studier på undersköterske-, sjuksköterske- eller läkarprogrammet.

Du har kunskap om vård- och omsorgsarbete. Då arbetet innebär muntlig och skriftlig rapportering samt dokumentation ställs krav på kunskaper i svenska samt datavana på en sådan nivå som dessa arbetsuppgifter kräver.

Uppdraget som timvikarie hos oss ställer krav på att du är en trygg och empatisk person som visar prov på gott omdöme i ditt arbete. För att lyckas tror vi att det är viktigt att du har samarbetsförmåga och att du kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en person som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Mer information och ansökan
Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till enhetschef Maria Wäljamets 08-746 1746, Agneta Laine 08-746 1768 eller Carina Liljeskog 08-746 1745.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 29 mars. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

 

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Tim- och sommarvikarier Skoga Äldrecentrum

Solna stad