halsojobb.se

Tandläkare till Folktandvården, Höga Kusten

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Tandläkare till Folktandvården, Höga Kusten

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Höga Kustens klinik ligger nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde med tre andra kliniker, Kramfors, Härnösand, och Sollefteå som präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Vi är 9 medarbetare, 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor på kliniken. Vi söker tandläkare, är ni ett par eller goda vänner så finns möjlighet för er båda i vårt verksamhetsområde.

Arbetsuppgifter

Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård och i vårt verksamhetsområde finns fördjupad kompetens inom flera områden. Vi värdesätter om du har intresse för alla odontologiska områden. Du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna. Vi har ett utvecklat introduktionsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget. Hos oss på Folktandvården Höga Kusten har du goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation med goda kunskaper i det svenska språket. Andra språkkunskaper är meriterande. För oss är dina personliga kompetenser viktiga och vi hoppas att du som söker är en lugn och stabil person med ett gott bemötande. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är noggrann och ser det som en självklarhet att leverera ett gott arbete med hög kvalitet.

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-29

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anita Fahlen

Enhetschef

Telefon: +4661286179

E-post: anita.fahlen@rvn.se

 

Kajsa Nordin

Tjänstetandläkarna

Telefon: 060182160

Mobiltelefon: 0730968888

E-post: kajsa.nordin1@rvn.se

Dela detta jobb

Tandläkare till Folktandvården, Höga Kusten

Region Västernorrland