halsojobb.se

Tandläkare Folktandvården, Härnösand, Höga Kusten och Kramfors

Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-14

Ansök nu

Tandläkare Folktandvården, Härnösand, Höga Kusten och Kramfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker tandläkare till Härnösand, Kramfors och Höga Kustens kliniker. De är belägna i verksamhetsområde Ångermanland södra. Klinikerna ligger nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Vi har goda tåg och flygförbindelser. Klinikerna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. I Härnösand har vi 18 medarbetare varav 3 tandläkare och 3 tandhygienister, i Kramfors har vi 13 medarbetare varav 2 tandläkare och 2 tandhygienister och Höga Kusten 6 medarbetare varav 1 tandläkare och 2 tandhygienister. Är ni ett par eller goda vänner så finns stora möjligheter för er båda i vårt verksamhetsområde.

Arbetsuppgifter

Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Vi värdesätter om du har intresse för alla odontologiska områden. Du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandsköterska och tandhygienist. Vi har ett utvecklat introduktionsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget. Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter bland annat i form av auskultationsprogram inom specialisttandvården.

Kvalifikationer

Du som söker har svensk tandläkarlegitimation. Goda kunskaper i svenska, i såväl tal och skrift, är ett krav för tjänsten. Vi söker dig som är en lugn och stabil person med fokus på rätt saker. Du arbetar bra med andra kollegor och har ett gott bemötande mot andra människor. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anita Fahlen

Enhetschef

Telefon: +4661286179

E-post: anita.fahlen@rvn.se

Sonja Sandberg

Enhetschef

Telefon: +4661184755

E-post: sonja.sandberg@rvn.se

Kristina Nordin

Vision

Telefon: +4660182762

E-post: kristina.nordin@rvn.se

Dela detta jobb

Tandläkare Folktandvården, Härnösand, Höga Kusten och Kramfors

Region Västernorrland