halsojobb.se

-->

SVF-koordinator/undersköterska till Patientflöde Malign Hjärntumör, Tema Neuro

Ort
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

SVF-koordinator/undersköterska till Patientflöde Malign Hjärntumör, Tema Neuro

 

Vi erbjuder
Patientområde Neurokirurgi vid Karolinska Universitetssjukhuset Solna är ensam i sitt slag inom Region Stockholm och bedriver högspecialiserad vård inom neurokirurgins samtliga subspecialiteter, inklusive strålkirurgi och barnneurokirurgi.

Patientområde Neurokirurgi har ett upptagningsområde som omfattar drygt två miljoner invånare i Stockholm och på Gotland. Utöver detta har patientområdet en omfattande utomläns- och utlandsverksamhet. Verksamheten bedrivs i såväl öppen- som slutenvård, med intensivvård, intermediärvård och vård på neurokirurgisk avdelning.

Om tjänsten
Vi har nu ledig projekttjänst på Tema Neuro som SVF(standardiserade vårdförlopp)-koordinator där du kan göra stor skillnad för patienten och verksamheten! Tjänsten innebär att du kommer att vara "spindeln i nätet" där du som SVF-koordinator utgör ett administrativt stöd och ska underlätta för sjukvården att hålla uppsatta ledtider.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under perioden 19-12-01 - 21-11-30.

Arbetsuppgifter:

 • Vara första kontakt och återkoppla till remittenter
 • Säkra att vårdförloppen följs och att beställda undersökningar genomförs utan onödig väntan
 • Vid avvikelser informera och involvera verksamhetsansvarig eller motsvarande
 • Ta emot märkta remisser och märka remisser som uppfyller kriterierna för standardiserade vårdförlopp, vilket kan kräva granskning av läkare
 • Understödja säkra övergångar i vårdkedjan, till andra vårdgivare och över landstingsgränser
 • Verka för att öka och upprätthålla kunskapen om SVF för medarbetare inom Tema Neuro och vårdgivare utanför Karolinska Universitetssjukhuset som involveras i SVF-förloppet hjärntumörer
 • Verka för utveckling av rutiner för de patientflöden som utreds på Tema neuro.
 • Verka för utveckling av samarbetet med andra verksamheter som är viktiga för SVF-flödet, både inom och utanför Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi söker dig som

 • Är nytänkande, kreativ, kavat och gärna deltar aktivt i förändringsarbete
 • Är bekväm med att ta skapa nya relationer och tala inför människor
 • Är noggrann och värderar vård av hög kvalitet med fokus på patientsäkerheten
 • Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare inom och utanför Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för dig som känner igen dig i vår beskrivning väntar en spännande möjlighet!

Kvalifikationer
Krav:

 • Utbildad undersköterska
 • Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Meriterande:

 • Erfarenhet inom andra delar av neuro- eller cancervården
 • Goda kunskaper i MS Office
 • Vi ser gärna att du talar något ytterligare språk utöver svenska.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Neuros vision är att vara ett ledande center för neurosjukvård med framstående forskning, utbildning och innovation. Våra cirka 650 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser. Vi samarbetar med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utveckling och utformning. Vi vill vara en lärande organisation och har omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning av högsta kvalitet. Samarbete med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center för neurosjukvård ofta behandlar patienter från andra län och länder.   

Tema Neuro omfattar cirka 20 patientgrupper med sjukdomar i nervsystemet. Vi är ensamutförare av neurokirurgi, ryggmärgsskadevård, trombektomier vid stroke, samt behandling med strålkniv. Temat består av tre patientområden: neurovaskulära sjukdomar, neurokirurgi och sjukdomar i nervsystemet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

SVF-koordinator/undersköterska till Patientflöde Malign Hjärntumör, Tema Neuro

Karolinska Universitetssjukhuset