halsojobb.se

Stödassistent till ung kvinna

Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-19

Ansök nu

Stödassistent till ung kvinna

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers funktionshinderomsorg är organisatorisk placerad under socialförvaltningen. Här arbetar drivna och engagerade medarbetare med att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Funktionshinderomsorgen består av daglig verksamhet, gruppbostäder, socialpsykiatri, personlig assistans och barnverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny stödassistent till vårt team som arbetar med en ung kvinna på daglig verksamhet och korttidsvistelse.

Som stödassistent kommer du att ansvara för att utifrån den enskildes individuella behov och förutsättningar, skapa möjligheter för att den enskilde ska uppnå goda levnadsvillkor. Du kommer arbeta med att stödja, vägleda och motivera den enskilde i det dagliga livet i syfte att bibehåll och utveckla dennes förmågor samt utforma meningsfull sysselsättning. I uppdraget ingår även arbete i övriga daglig verksamhetsgrupp och du kommer att bidra till sin egen, arbetsgruppens och verksamhetens utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% som stödassistent, men i Vingåkers kommun har du rätt till önskad sysselsättningsgrad, resterande tid är i så fall förlagd i övrig verksamhet. Provanställning kan komma att tillämpas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad inom vård-och omsorg, barn- och fritids eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har goda kunskaper om personer med funktionsnedsättning såväl som förmåga att omsätta kunskapen i praktiskt handlande. Specifika kunskaper och förmågor som behövs är bemötande och förhållningssätt och AKK.

Viktigt att du är van att arbeta i team, är flexibel och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav.

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med att skicka din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Stödassistent till ung kvinna

Vingåkers kommun - Socialförvaltning