halsojobb.se

Logga

Stödassistent

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Stödassistent

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny stödassistent till vårt team som arbetar med en ung kvinna på daglig verksamhet och korttidsvistelse.

Som stödassistent kommer du att ansvara för att utifrån den enskildes individuella behov och förutsättningar, skapa möjligheter för att den enskilde ska uppnå goda levnadsvillkor. Du kommer arbeta med att stödja, vägleda och motivera den enskilde i det dagliga livet i syfte att bibehåll och utveckla dennes förmågor. I uppdraget ingår även att bidra till sin egen, arbetsgruppens och verksamhetens utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad inom vård-och omsorg, barn- och fritids eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har goda kunskaper om personer med funktionsnedsättning såväl som förmåga att omsätta kunskapen i praktiskt handlande. Specifika kunskaper och förmågor som behövs är bemötande och förhållningssätt, AKK och kunskap om regelverk.

Viktigt att du är van att arbeta i team, är flexibel och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Stödassistent

Vingåkers kommun