halsojobb.se

ST-läkare till Norrtälje södra vårdcentral

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

ST-läkare till Norrtälje södra vårdcentral

Har du svensk läkarlegitimation och siktet inställt på ST i allmänmedicin – välkommen till oss! Här erbjuds du en flexibel arbetsmiljö som vunnit pris för sin kvalitet samt handledning både av ST-läkare som av AT-läkare. Hos oss kan du arbeta del av tiden på distans och har inflytande över din tidsbok. 


Om oss  Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra samt har uppdrag som Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att bedriva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Här pågår flera spännande projekt. På Norrtälje Södra har vi drygt 8 800 listade patienter och är cirka 30 anställda.   Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   Om tjänsten  Som ST-läkare inom primärvården i Tiohundra erbjuds du en flexibel arbetsmiljö som vunnit pris för sin kvalitet samt handledning både av ST-läkare som av AT-läkare. Vi erbjuder utbildningsdagar lokalt, utöver egen studietid och gemensamma utbildningar med övriga ST-läkare inom norra primärvårdsregionen i Stockholm.    Hos oss kommer du ha möjlighet till eget inflytande över din tidbok. Vi har även möjlighet att erbjuda arbete på distans, både administrativa uppgifter men även patientsamtal över videolänk. Som ST-läkare på Tiohundra kommer du snabbt att märka av den täta och personliga kontakten med såväl specialisterna på Norrtälje sjukhus som personalen på de övriga vårdcentralerna. Du blir snabbt en i gänget. Här handlägger du egna patienter som du utreder, ställer diagnos samt följer upp. Som ST-läkare följer du planen för din utbildning.    Om dig  Du är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicin. Goda språkkunskaper i svenska (minst motsvarande C1-nivå) är en förutsättning. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. Vidare lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.  Pendla eller flytta? Pendla hit från Stockholm? Inga problem – de bekväma wifi-utrustade direktbussarna går tätt mellan Tekniska högskolan och Norrtälje busstation, en kort promenad från vårdcentralen.   Flytta till Roslagen med hela familjen? Det är förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola, barnomsorg och liknande. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av Norrtäljes största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen. Låt oss veta om du är intresserad!

Dela detta jobb

ST-läkare till Norrtälje södra vårdcentral

Tiohundra AB