halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Ortopeden genomgår en generationsväxling. Vi har många kollegor med bred och djup kompetens, men som nu närmar sig pensionsålder. Innan dess vill vi erbjuda en yngre kollega att bli kunskapsbärare.

Arbetsuppgifter

ST-tjänst i ortopedi, enligt Svensk ortopedisk förenings målbeskrivning. Utbildningsplan kommer att upprättas, utformning i samråd med handledare och studierektor. Randutbildningar på fastlandet ca 1,5 år kommer att bli aktuellt.

Du kommer att med hjälp av erfarna kollegor utbildas till specialistläkare i ortopedi enligt målbeskrivning. Detta sker dels genom sedvanliga arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet ortopedi, dels kurser, självstudier, förbättringsarbete etc. Jourtjänstgöring ingår.
Sjukvårdsuppdraget på Gotland präglas av stor klinisk bredd och hög andel akuta patienter. Det ställer särskilda krav på samarbete med övriga specialiteter och yrkesgrupper för att ge patienterna optimalt och säkert omhändertagande.

Gotland har ett samarbete med Uppsala Universitet inom forskning och utveckling och vi ser gärna att sökande har ett forskningsintresse.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker har läkarlegitimation (Socialstyrelsen) med intresse för ortopedi. Du har tidigare arbetat inom ortopedi och har goda kunskaper i det svenska språket.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt
Eva Zeisig
Överläkare/verksamhetsområdeschef
0498-26 44 89, 070-788 79 41
Regina Göbel
Facklig representant, Gotlands läkarförening (GLF)
0498-269000
regina.gobel@gotland.se

Logga

ST-läkare ortopedi

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb