halsojobb.se

ST-läkare Länsverksamhet Psykiatri, Örnsköldsvik

Ort
Utgår

2021-02-14

Ansök nu

ST-läkare Länsverksamhet Psykiatri, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Länsverksamhet Psykiatri har ca 400 medarbetare på följande 5 orter i länet, Sundsvall, Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik. I vår verksamhet arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, skötare/behandlingsassistenter, dietister, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare. Slutenvården är belägen i Sundsvall och Örnsköldsvik.

Vi söker nu ST-läkare med placeringsort i Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare erbjuds du en utbildningstjänst som planeras i samråd med studierektor och verksamheten. Du kommer att gå på kurser som är knuten till ST-utbildningen. I denna tjänst ingår bland annat arbete inom heldygnsvård, öppenvård, eventuell beredskapstjänstgöring. I övrigt innebär tjänsten sedvanligt arbete som ST-läkare inom psykiatrin där du arbetar i team med andra läkare, behandlare och omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med svensk läkarlegitimation. Du behärskar svenska och engelska i tal som skrift. Det är för denna tjänst önskvärt om du har körkort för personbil. Du som söker är en lugn och stabil person med god samarbetsförmåga som ser till helheter och det större perspektivet. Du är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med ansökan!
Vid eventuellt erbjudande om anställning skall du ha med dig ett utdrag från polisens belastningsregister.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna-Karin Drewsen

Enhetschef

Telefon: 073-274 29 08

E-post: anna-karin.drewsen@rvn.se

Marianne Melander

Sveriges Läkarförbund

Telefon: 060-182754

E-post: marianne.melander@rvn.se

Dela detta jobb

ST-läkare Länsverksamhet Psykiatri, Örnsköldsvik

Region Västernorrland