halsojobb.se

-->

ST-läkare inom Radiologi

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-10

Ansök nu

ST-läkare inom Radiologi

 

Vi erbjuder
Som universitetssjukhus kan vi erbjuda en radiologisk kompetensutveckling från basal till högspecialiserad universitetsnivå. Vi har nära anknytning till Karolinska Institutet vilket gör att forskning, undervisning och utbildning blir en naturlig del i vår verksamhet.
Vi jobbar i nya lokaler med modern teknik och har nära samarbeten med kliniska specialiteter vilket ger vår gemensamma arbetsplats bra förutsättningar för innovation och utveckling.

Om tjänsten
Som ST-läkare kommer du att ha din hemvist antingen på Huddinge eller Solna. Din tjänstgöring kommer dock att vara fördelad på bägge sjukhusen, men med övervikt för det ena sjukhuset.
Vi strävar efter blockplaceringar inom Bild och Funktions olika medicinska enheter. Jourtjänstgöring ingår som en naturlig del i utbildningen.
För att tillgodose specialitetens delmål finns möjlighet till sidoutbildning utanför Karolinska Universitetssjukhuset.
Förutom den svenska målbeskrivningen följer vår utbildning även den europeiska målbeskrivningen för Radiologi. Efter avslutad utbildning har vi som mål att Du genomför den europeiska examen (European Diploma in Radiology).

Vi söker
Dig som har:

  • ett genuint intresse för radiologi
  • har god samarbets- och kommunikationsförmåga
  • intresse för undervisning och klinisk handledning av olika yrkeskategorier
  • är intresserad av att bidra till att utveckla framtidens radiologi

Kvalifikationer
Legitimerad läkare med svensk legitimation. Tidigare erfarenhet av radiologi, vetenskapligt arbete och undervisning kan vara meriterande.
Flytande svenska i tal och skrift. Kravet på kunskaper i svenska språket är Svenska C1 enligt EU:s nivåskala.

Övrig information

Vi kommer att ha ett löpande urval under hela ansökningstiden. Detta innebär att vi löpande kan kalla till en första intervju såväl före som efter sista ansökningsdag.

 

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. För klinisk personal genomförs en hälsoundersökning innan nyanställning.

-----------------------------------------------------

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

ST-läkare inom Radiologi

Karolinska Universitetssjukhuset