halsojobb.se

-->
 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med ungefär 16 000 medarbetare. Forskning och utbildning, liksom utveckling av hälso- och sjukvård, ses som kärnverksamheter vilka är likvärdiga med universitetssjukhusets vårduppdrag. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning. Vi utvecklar ett universitetssjukhus som skapar värde för patienterna.

Om verksamheten
Kärlkirurgiska enheten, inom Tema Hjärta, Kärl och Neuro, har en högspecialiserad profil innefattande aortakirurgi, benartärkirurgi, karotiskirurgi och venös rekonstruktion. Ett välutvecklat samarbete är etablerat med traumaenheten och ECMO samt med enheter som utför tumörkirurgi och där kärlkirurgiska ingrepp är aktuella. Kärlkirurgisk konsult- och jourverksamhet bedrivs dygnet runt vid Karolinska Universitetssjukhuset tillsammans med Södersjukhuset för hela Region Stockholm. Vid enheten pågår en omfattande forsknings- och utbildningsverksamhet.

Enheten strävar efter att ligga i den kärlkirurgiska frontlinjen inom vård, forskning och utbildning där sjukhuset värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn vägleder i det dagliga arbetet.

Vi söker nu en ST-läkare i Kärlkirurgi.

Om tjänsten
Utbildningen uppfyller målbeskrivningen för basspecialitet i kärlkirurgi. Centralt är utveckling av kliniska färdigheter samt kompetens inom öppen och endovaskulär operationsteknik. Arbetsuppgifterna omfattar det som förväntas av en utbildning i akademisk kärlkirurgi, det vill säga; avdelningsarbete, mottagning, operation, konsult och jourverksamhet samt aktivt deltagande i forskning, utveckling och undervisning.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse av kärlkirurgi. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som initiativrikedom, flexibilitet, utvecklingsinriktad, empatisk förmåga, och bidragande till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad läkare med ett tydligt intresse för kärlkirurgi, forskning och undervisning

Meriterande: Tidigare kirurgisk erfarenhet, gärna från kärlkirurgisk enhet, samt dokumenterat intresse för forskning och undervisning.

Information om tjänsten lämnas av:

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)
2. Personligt brev
3. Yrkeslegitimation 
4. Referensbrev

Observera att samtliga kompletta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska kunna beaktas vid sakkunnigprövning. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi. Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärt-kärlsjukdom och stroke. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård i både Solna och Huddinge.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

ST-Läkare i kärlkirurgi

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb