halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ST-chef inom anestesi- och intensivvård

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

ST-chef inom anestesi- och intensivvård

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att ingå i en av landets mest dynamiska, entusiastiska och utvecklande ST-organisationer. Du kommer att samarbeta med Funktion Perioperativ medicin och intensivvårds (PMI) övriga ST-chefer, ST-studierektorer samt utbildningschefer läkare respektive omvårdnad.

Den kliniska verksamheten inom anestesi och intensivvård på Karolinska i Huddinge omfattar akutkirurgi, ortopedi, transplantation, obstetrik, gynekologi, urologi, öppenvårdskirurgi, öron- näs- hals- samt övre abdominell kirurgi. Intensivvården erbjuder högspecialiserad vård i ett mycket brett spann från barn till vuxna. Transplantation och övre bukkirurgi är två av sjukhusets profilområden med riksuppdrag.

Du kommer erbjudas kontinuerlig kompetensutveckling inom såväl klinik, utbildning som forskning.

Om tjänsten

Som ST-chef och förstalinjechef för cirka 20 ST-läkare, vikarierande underläkare och randande ST-läkare ingår du i ST-ledningsgrupp och har utbildningschef läkare som närmsta chef.

Du ingår i PMI:s nätverk av sektionschefer där den kliniska verksamheten planeras.

I chefskapet ingår ansvar för planering av ST-utbildningen, löne- och utvecklingssamtal samt arbetsmiljöfrågor. Du har tillsammans med övriga ST-chefer ansvar för att rekrytera och anställa ST-läkare och underläkare. Du leder och utvecklar utbildningen i anestesi och intensivvård till ledande nationell och internationell nivå.

Annonsen avser en tillsvidareanställning på heltid. För uppdraget som ST-chef avsätts 50% av en heltidsstjänst. Övrig tid tjänstgör ST-chefen kliniskt inom PMI där viss tid kan avsättas för forskning efter överenskommelse.

Vi söker

Vi söker dig som är specialistkompetent läkare i anestesi och intensivvård och har goda ledaregenskaper. Som ledare förväntas du vara ett föredöme, visa personlig omtanke och motivera och inspirera dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen. Du är trygg, tydlig, tillgänglig och lyhörd. Självklart delar du våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision; vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Andra värdefulla egenskaper för uppdraget är flexibilitet, nytänkande, entusiasm och energi.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad läkare med specialistbevis i anestesi och intensivvård

Meriterande:

  • Dokumenterad erfarenhet av forskning, utbildning och/eller ledarskap

För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års klinisk heltidstjänstgöring.

För överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens, samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad. Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest.karolinska@regionstockholm.se

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

ST-chef inom anestesi- och intensivvård

Karolinska Universitetssjukhuset