halsojobb.se

SSK till sommaruppdrag hemsjukvård - Erhåll förmånlig sommarlön!

Företag Te Crea Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-27

Ansök nu

SSK till sommaruppdrag hemsjukvård - Erhåll förmånlig sommarlön!

Information om uppdraget

Vi söker nu för kunds räkning flera sjuksköterskor för sommaruppdrag inom kommunen i Linköping

Uppdraget sträcker sig under sommarperioden och kommer ske i två perioder v.25-29 och 30-33, alternativt båda perioderna. Där introduktion för icke introducerad personal kommer att ske v.25 eller v.28.

Arbetstiderna är förlagda dagtid veckans samtliga dagar mellan 07:00-17:00 samt jour- och nattuppdrag.

Arbetsuppgifter

Sjuksköterska transporterar sig genom att gå, cykla eller per bil. Vidare innebärtjänstgöringen komplexa situationer med mycket svårt sjuka patienter. Arbetet innefattar bl.a. stora såromläggningar, nasogastriska sonder, läkemedelspumpar, CVK, Port a cath och piccline, olika urinkatetrar som ska spolas vid stopp och bytas, nefrostomier, blodtransfusioner samt TPN.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, samt minst ett års kontinuerlig erfarenhet av kommunal verksamhet från den senaste treårsperioden.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Ansökan

Ansök redan idag då vi arbetar med löpande rekrytering!

Dela detta jobb

SSK till sommaruppdrag hemsjukvård - Erhåll förmånlig sommarlön!

Te Crea Care