halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistsjuksköterska till PrePostOp i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-16

Ansök nu

Specialistsjuksköterska till PrePostOp i Huddinge

Referens nummer

2021/3636

Vill du utvecklas i en högspecialiserad miljö? Välkommen till oss!

Vi är en del av Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård  Vi utför avancerad postoperativ vård samt pre- och postoperativ optimering av patienter.

Våra patienters vårdtid varierar mellan en timme upp till ett dygn, vilket innebär att arbetet som specialistsjuksköterska hos oss är väldigt varierande. 

Som specialistsjuksköterska hos oss kommer du att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård vilket exempelvis kan innebära övervakning och eventuella åtgärder av vitalparametrar, mobilisering och smärtbehandling. Preoperativa förberedelser och behandling inför olika typer av kirurgi förekommer också. 

Du kommer i kontakt med varierande patientgrupper då Karolinska Universitetssjukhusets olika teman utför kirurgi inom flera specialiteter som till exempel övre abdominell kirurgi, urologi, ortopedi ,transplantation av lever, pankreas och njurar. Hos oss är arbetsuppgifterna och arbetstempot mycket omväxlande, vilket ger dig en fördjupad och bred kompetens inom ett flertal områden.

Vi arbetar dag/kväll/helg/natt. I vår verksamhet har vi ett högt flöde under eftermiddag/kväll, för att möta upp verksamhetens behov har vi ett flertal mellanturer 9-18 samt 10-19. Vi har lediga tjänster som innefattar dag/kväll och helgtjänstgöring.

Vi erbjuder  möjligheter att få arbeta med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning. Förutom de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge, så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.      

Vi söker dig som är positiv till utveckling och förbättringsarbete samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och du ska tycka om utmaningar och vara intresserad av att hitta lösningar. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll, trivs i en föränderlig vardag, kan anpassa dig till omgivningen och reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

Du följer struktur och planering, men är också  bekväm i att omprioritera när det behövs. Att samarbeta med, hjälpa och ta hjälp av kollegor för att nå avdelningens gemensamma mål är en självklarhet för dig liksom ett gott medarbetarskap. För oss är det viktigt med arbetsglädje, att tänka nytt samt sprida positiv energi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med lämplig specialistutbildning.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska! 

Ansökan
Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Observera att då vi arbetar med barn beställer vi alltid ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret under rekryteringsprocessen.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."

Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska till PrePostOp i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset