halsojobb.se

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

-->

Specialistsjuksköterska med vårdledarförordnande till PrePostOp Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-24

Ansök nu

Specialistsjuksköterska med vårdledarförordnande till PrePostOp Huddinge

Välkommen till oss på Pre- och postop i Huddinge! Nu söker vi vårdledare som operativt ska leda och planera verksamhetens vårdlogistik i daglig drift.

Vi är en del av Medicinsk enhet Perioperativ medicin i Huddinge och tar emot nyopererade patienter dygnet runt och utför avancerad postoperativ vård samt pre- och postoperativ optimering av patienter. Ungefär 20 % av våra patienter är barn.  

Vi har nyligen flyttat in i helt nya lokaler där vi har totalt 44 vårdplatser. 

Klicka här för att se vår film där vi berättar lite mer om hur det är att jobba hos oss!

Vi erbjuder  

Vill du arbeta i en stimulerande miljö med variation i arbetet där ditt arbete präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo och kompetenta kollegor? Då ska du söka till oss!  

Vid nyanställning erbjuds du ett introduktionsprogram som anpassas efter ditt behov. En individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning.

Självklart får du också del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Vårdledaruppdraget innebär att operativt leda och planera verksamhetens vårdlogistik i daglig drift inom givna ramar samt enligt verksamhetens uppsatta mål att:  

  • Bedöma aktuellt personalbehov i relation till vårdtyngd  
  • Utifrån aktuell vårdtyngd fördela personalen  
  • I samråd med ansvarig läkare samordna patientflödet  
  • Verka för en patientsäker vård av god kvalitet  
  • Medverka aktivt för att processer och flöden följer verksamhetsområdets mål och visioner  

Vårdledaruppdraget omfattar både arbetsledning och kliniskt arbete. I det kliniska arbetet ingår bland annat övervakning, vård och behandling av smärta och postoperativa komplikationer samt tidig mobilisering. Preoperativa förberedelser, behandling och optimering inför olika typer av kirurgi förekommer också. Våra patienters vårdtid varierar mellan en timme upp till ett dygn, vilket innebär att arbetet som specialistsjuksköterska hos oss är väldigt varierande.  

Annonsen avser en grundtjänst som specialistsjuksköterska med vårdledarförordnande. Anställningen är på heltid, veckoarbetstid på 40 timmar/vecka inkl. dag och kväll måndag till fredag. Deltid kan diskuteras. 

Vi söker dig som har ett genuint intresse för arbetsledning och som drivs av ett starkt engagemang för verksamhetens utveckling.

Du har förmåga att leda och motivera för att få arbetsgruppen att effektivt nå gemensamma mål. Du samordnar gruppen, skapar engagemang och delaktighet och blir en referenspunkt för andra. Det är en självklarhet för dig att hjälpa dina kollegor och du är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

Du är lyhörd inför och lyssnar in andras behov. När du själv kommunicerar gör du det på ett tydligt sätt. Du säkerställer att budskap når fram, att förväntningarna är klara för alla berörda parter, påminner och följer upp.

Vi utgår från att du arbetar enligt yrkesetiska koder och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet. Du visar respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.   

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens samt flerårig erfarenhet inom yrket.

Meriterande:

  • Erfarenhet av och/eller utbildning inom arbetsledning.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan ska innehålla: 

- CV 

- Bevis om specialistkompetens

I stället för att skriva ett personligt brev ber vi dig att besvara frågeformuläret som dyker upp när du ska skicka in din ansökan.

Observera att då vi arbetar med barn beställer vi alltid ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret under rekryteringsprocessen. Provanställning kan komma att tillämpas.Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset: https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI)  är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), sterilteknisk enhet och högspecialiserad smärtvård.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska med vårdledarförordnande till PrePostOp Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset