halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vi erbjuder dig som medarbetare en trevlig arbetsplats med engagerade kollegor. Som anställd inom vuxenpsykiatrin i Visby får du möta en stor variation av patientärenden. Vi erbjuder flexibla arbetstider och regelbunden handledning. Forum finns för kollegialt kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Du har möjlighet att själv vara med och utveckla mottagningens arbetssätt, då beslutsvägarna är korta.

Arbetsuppgifter

Inom vuxenpsykiatrin på Gotland arbetar vi för att lyfta fram och förstärka psykologrollen. Här finns legitimerade psykologer och PTP-psykologer, men ingen dagsläget ingen specialistpsykolog. Av denna anledning söker vi dig som är legitimerad psykolog och har specialistbehörighet, gärna med inriktning neuropsykologi.

I ett skede av intensivt förbättringsarbete kommer du som specialistpsykolog att vara särskilt viktig, både för patienterna och verksamheten i stort. Du ingår i en tvärprofessionell kontext med psykoterapeuter/behandlare, kuratorer, läkare och sjuksköterskor. För rätt person kan erbjudas psykologiskt ledningsansvar för vuxenpsykiatrins öppenvård. Du som är intresserad av att arbeta långsiktigt med strategiska frågor kan hos oss dessutom få möjlighet att vara med och utforma psykologers framtida arbetsuppgifter inom psykiatrisk vård.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
Kvalificerad psykologisk bedömning, utredning och diagnostik;
Second opinions och andra bedömningar som kräver specialiserad kompetens;
Handledning av legitimerade psykologer i komplexa utredningsfall;
Yrkesmässigt stöd till klinikens psykologer i form av utbildning och rådgivning;
Utformning av riktlinjer för psykologiskt utredningsarbete i samråd med ledningen.

Kvalifikationskrav

Annonsen vänder sig till dig som är legitimerad psykolog med utredningsvana, handledningsintresse och neuropsykologisk spetskompetens. Vi ser gärna att du redan har specialistbehörighet, men vi är också intresserade av erfarna sökande med pågående specialistutbildning eller ambition att påbörja specialistutbildning.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Thomas Lindberg
Enhetschef, leg psykolog, leg psykoterapeut
070 788 80 10
Patrik Karlsson
Facklig representant, Leg psykolog
0498-268413
Logga

Specialistpsykolog/­ST-psykolog

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Dela detta jobb