halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkartjänst kirurgi med inriktning barnurologi

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

Specialistläkartjänst kirurgi med inriktning barnurologi

Är du specialistläkare med inriktning barnkirurgi? Vill du arbeta med vård i framkant samtidigt som du får goda möjligheter till utveckling och forskning? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en mycket bred och stimulerande verksamhet med goda möjligheter att ta del av både den specialiserade och högspecialiserade verksamheten. Vi har sedan tre år tillstånd att bedriva nationell högspecialiserad vård av missbildningar i matstrupen, medfött diafragmabråck samt vissa anorektala och urogenitala missbildningar samt Hirschsprung's sjukdom. Detta ger på sikt utomordentliga möjligheter till personlig utveckling inom de mest högspecialiserade delarna av barnkirurgin. Vi bedriver även högspecialiserad verksamhet inom andra områden, där en stor del av våra patienter kommer från andra regioner.

Vidare ansvarar vi för den specialiserade barnkirurgin och barnurologin inom Region Stockholm och Astrid Lindgrens Barnsjukhus är delaktig i Karolinska Universitetssjukhusets övergripande traumauppdrag.

Inom verksamheten finns mycket goda möjligheter att bedriva klinisk forskning.

Om tjänsten

Som specialistläkare hos oss kommer du att arbeta både i öppenvård (dagkirurgi och mottagning) och i slutenvård inom den barnurologiska sektionen. Du arbetar självständigt under handledning och förväntas ta ett stort eget ansvar för varje patient och dela ansvaret för vår kliniska verksamhet.

Vi inom barnkirurgi har ett omfattande utbildningsuppdrag där alla medarbetare bidrar till att utveckla både andra och den egna kompetensen. Undervisning av yngre kollegor ingår som en naturlig del av det dagliga arbetet.

Jour- och beredskapstjänstgöring ingår i tjänsterna.

Vi söker

Vi söker dig som har ett genuint intresse för barnsjukvård, kirurgi och urologi. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv och skiljer på det personliga och professionella. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat och arbetar bra med andra människor. Vidare vill vi att du i olika situationer väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du är en medarbetare som ofta kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Kvalifikationer
Krav: Specialistbevis i barnkirurgi.

Meriterande: Det är meriterande om du är disputerad, har ett forskningsintresse inom barnurologi och om du har kompetens inom barnurologi

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Specialistläkartjänst kirurgi med inriktning barnurologi

Karolinska Universitetssjukhuset