halsojobb.se

Specialistläkare till öron-, näs- och halsmottagningen, Norrtälje Sjukhus

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Specialistläkare till öron-, näs- och halsmottagningen, Norrtälje Sjukhus

Välkommen till ett välfungerande team med hög kompetens och lång erfarenhet - här kommer du in i en trygg grupp där allas idéer respekteras och välkomnas.

Om oss

Öron-, näs- och halsmottagningen vid Norrtälje sjukhus bedriver specialistvård i det lilla formatet med hög kvalitet. Vi har en hög ambitionsnivå och arbetar i en positiv arbetsmiljö där allas idéer respekteras och välkomnas. Vi har välfungerande rutiner och högt patientsäkerhetstänk. Här får du mycket stöttning från det erfarna teamet för att underlätta för dig i ditt kliniska arbete.

Norrtälje sjukhus får toppbetyg av patienter och medarbetare, har länets kortaste väntetider och ett välfungerande samarbete med övriga enheter på vårt trivsamma sjukhus. Vi erhöll nyligen en andraplats i Dagens medicins kvalitetsjämförelse av mindre sjukhus i hela landet. Hos oss arbetar du i en fantastisk roslagsmiljö med närhet till det mesta. Havet, en charmig stadskärna, uteserveringar och närhet till boende i lantlig miljö men ändå nära Stockholm.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Om tjänsten

Mottagningen bedriver specialistvård i öppenvårdsregi inom öron-, näs- och halssjukdomar samt hörsel- och balansrubbningar. Mindre operationer utförs på mottagningen. Då vi tillhör akutsjukhuset innebär det att verksamheten är bred och innefattar förutom elektiv öppenvård även akut samt konsultverksamhet från avdelning, IVA och akutmottagning. Fördelen med det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar är att du lätt kan bygga nätverk med andra specialister. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du tillsammans med teamet bidrar till utvecklingen av öron, näs- och halssjukvården i Norrtälje kommun.

Vi erbjuder:

  • Flexibla pendlingslösningar
  • Möjlighet till visst distansarbete
  • Marknadsmässig lön
  • Subventionerad friskvård
  • Tjänstgöring dagtid, ingen jour eller helgtjänstgöring
  • Heltids- eller deltidslösningar, vi är öppna för diskussion   

Om dig

Vi söker dig som är specialist inom öron-, näs- och halssjukdomar. Du har god vana att utföra audiologiska och otoneurologiska utredningar och behandlingar, utreda dysfagi och utföra FUS. Även goda kunskaper för utredning av sömnapné hos barn och vuxna är av vikt. Du vill arbeta i ett välfungerande team, är flexibel, noggrann och strukturerad. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Pendla eller flytta?

Pendla hit från Stockholm? Inga problem – de bekväma wifi-utrustade direktbussarna går tätt mellan Tekniska högskolan och Norrtälje busstation, som ligger en kort promenad från sjukhuset.

Flytta till Roslagen med hela familjen? Det är förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola, barnomsorg och liknande. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av Norrtäljes största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen. Låt oss veta om du är intresserad!

Dela detta jobb

Specialistläkare till öron-, näs- och halsmottagningen, Norrtälje Sjukhus

Tiohundra AB