halsojobb.se

Specialistläkare/överläkare i medicin vid Norrtälje sjukhus

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-15

Ansök nu

Specialistläkare/överläkare i medicin vid Norrtälje sjukhus

Om oss
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 
 
Om tjänsten

Möjlighet finns att arbeta med bred allmän internmedicin innehållande en varierad kombination med avdelning/HIA, mottagning, bakjourer och medföljande jourkomps ledighet. Vi är öppna för att diskutera kombinationstjänstgöring beroende på den sökandes förutsättningar och intresse. Vad gäller anställningens omfattning i tid så erbjuder vi möjlighet till heltid/deltid och även i övrigt anpassad arbetstid.  

 Om dig
Vi söker dig som har specialistkompetens inom allmän internmedicin, gärna med någon subspecialisering. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Specialistläkare/överläkare i medicin vid Norrtälje sjukhus

Tiohundra AB