halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare i kirurgi sökes till akut- och traumakirurgi i Huddinge

Ort
Utgår

2022-08-12

Ansök nu

Specialistläkare i kirurgi sökes till akut- och traumakirurgi i Huddinge

Om oss
Medicinska enheten för Trauma, Akutkirurgi och Ortopedi inom Karolinska Solna och Huddinge har ett högspecialiserat vårduppdrag inom Region Stockholm och är även mottagare av patienter från andra delar av Sverige. Vi ansvarar för trauma- och akutkirurgi.

Det akutkirurgiska arbetet omfattar patientgrupper med akut buksmärta, gastrointestinal blödning och trauma. Vi bemannar akut- och traumakirurgiska konsult- och jourlinjer och handlägger patienter på akutmottagningarna, på akut- och traumakirurgiska avdelningar samt som konsulter vid akutkirurgiska frågor på inneliggande patienter.

Inom sektionen har vi ett stort utbildningsuppdrag och vi handleder studenter, AT- läkare samt ST-läkare i den kliniska vardagen. Dessutom engageras vi i nationella kurser.

Vi erbjuder 
En tjänst som specialistläkare inom vår sektion för akut- och traumakirurgi vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Vi har en varierande och intressant akut- och traumakirurgisk verksamhet och arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt arbetssätt och skapa trivsel i ett utpräglat teambaserat arbete. Allt för att nå ett bra resultat för våra patienter. 
Just nu har vi ett speciellt fokus på utvecklandet av akut ERP, Enhanced Recovery Programme.

Handledning och undervisning av studenter, sjukvårdspersonal och läkare ingår i arbetet. Vi arbetar i moderna enheter med ny operationsavdelning och akutkirurgiska avdelningar.

Inom enheten finns möjligheter till forskning och fördjupning.

Om tjänsten
Vi utlyser en tjänst inom akut- och traumakirurgi med placering framför allt i Huddinge, en del av Medicinsk enhet 2 (ME2) inom Akut och Reparativ Medicin (Tema-ARM).
Sektionen är i en stark uppbyggnadsfas och därför i behov av specialistläkare med intresse samt vilja att satsa på en framtid inom området med speciellt fokus på arbete med akut ERP.

Akutkirurgiska sektionens arbete omfattar rondning, akutkonsultationer, operations- och mottagningsverksamhet liksom jourverksamhet.

Vi söker
Vi söker dig som uppfattar att du har en utpräglad teamkänsla och har lätt att samarbeta. Vi ser även att du har ett intresse för forskning. 

Kvalifikationskrav
Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis i Kirurgi

Meriterande: Godkänd specialisttentamen, dokumenterat intresse av utvecklingsarbete och erfarenhet av ERAS/ERP. Dessutom är dokumenterad erfarenhet av akutkirurgi och Traumatologi både på mindre och större sjukhus också meriterande.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Specialistläkare i kirurgi sökes till akut- och traumakirurgi i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset