halsojobb.se

Sektionen för akut- och traumakirurgi är gemensam och sjukhusövergripande mellan Karolinska Universitetssjukhuset Solna och Huddinge.

Sektionen akut- och traumakirurgi erbjuder en varierande och intressant akut- och traumakirurgisk verksamhet. Vi arbetar med att kontinuerligt utveckla vårt arbetssätt och skapa trivsel i ett utpräglat teambaserat arbete för att nå ett bra resultat för våra patienter. 

Vi utlyser nu en tjänst som specialistläkare med specialistkompetens i kirurgi med placering både i Solna och Huddinge.

Om tjänsten
Sektionen är i en stark uppbyggnadsfas och därför i behov av specialistläkare med intresse samt vilja att satsa på en framtid inom området. Du kommer att bli en del av Medicinsk Enhet 2 (ME2) inom Akut och Reparativ Medicin (Tema-ARM). 

Vi arbetar i moderna enheter med helt nya operationsavdelningar och ny akutkirurgisk avdelning på Huddinge samt en akut- och traumakirurgisk avdelning i Solna.

I arbetet ingår också handledning av studenter, sjukvårdspersonal och läkare. Inom enheten finns goda möjligheter till forskning och fördjupning. Därtill bedrivs det utvecklingsarbete och undervisning inom sektionen. 

Vi söker
Vi söker dig som uppfattar att du har en utpräglad teamkänsla och har lätt att samarbeta.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens i kirurgi.

Meriterande: Dokumenterad erfarenhet av akutkirurgi och traumatologi. Forskningsintresse samt pågående forskning eller genomfört doktorandarbete.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev 
2. CV
3. Förslag på referenser
4. Läkarlegitimation
5. Kompletta ansökningshandlingar för LUS-tjänst, se nedan

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Specialistläkare i kirurgi

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb