halsojobb.se

Utredningsenhet

Är du en erfaren socionom som trivs i en handledande roll? Då kan tjänsten som specialisthandläggare inom området barn och ungdom vara intressant för dig!

Vi söker nu medarbetare till 2 tjänster som specialisthandläggare:

En tillsvidaretjänst på vår ungdomsenhet 1 i Gottsunda. Här kommer du att arbeta med ett härligt gäng med god gemenskap. Kontoret ligger mitt i Gottsunda centrum med goda bussförbindelser till resecentrum. Till enheten tillhör även ungdomsbrottsgruppen och det finns också andra verksamheter i huset.

Ett vikariat till barn- och ungdomsenhet 5. Denna enhet sitter på Hamnesplanaden 3, centralt beläget i Uppsala, endast några minuters gångavstånd från resecentrum. Tjänsten är ett vikariat på inledningsvis 6 månader med möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag
Som specialisthandläggare fungerar du som ett vardagsnära stöd och bollplank till övriga handläggare på enheten. Du rådger i individärenden och kan ibland vara medhandläggare i komplicerade ärenden. I ditt dagliga arbete jobbar du både enskilt och i team och bistår enhetschefen i utvecklings- och kvalitetsarbete.

I tjänsten ingår att till viss del leda och fördela arbetet på enheten, samt att kunna vara föredragande vid individutskott och förvaltningsdomstol. Som specialisthandläggare deltar du dessutom i introduktionen av nya medarbetare på enheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har socionomexamen och utbildning i BBIC, Barns behov i centrum. Du ska dessutom ha minst fem års erfarenhet av arbete med myndighetsutövning inom barn och ungdom. Vi ser gärna att du även har utbildning i Signs of Safety och erfarenhet av att arbeta i det digitala systemet Procapita. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Dessutom är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har även en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är dessutom lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Enhetschef Christian Jerrestål, ungdomsenhet 1, 018-727 59 68
Enhetschef Sandra Thorngren, barn-och ungdomsenhet 5, 018-727 99 05

Facklig företrädare:
Akademikerförbundet SSR, Maria Persson, 018-727 24 24
Vision, Sofia Venemalm, 018-727 12 13

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 04

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till socialförvaltningen. Socialförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla en god vård och omsorg samt bedriva verksamhet som ger stöd för den enskilde att leva ett självständigt och aktivt liv. Socialförvaltningen leds av en direktör och är indelad i fyra avdelningar; Systemledning, Barn och ungdom myndighet, Barn och ungdom insatser och Vuxen.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom socialförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Specialisthandläggare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-22

Ansök nu

Dela detta jobb