halsojobb.se

Sommarvikarier till Vilhelms Gård

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Sommarvikarier till Vilhelms Gård

Vilhelms Gård är ett vårdboende med 25 platser för personer med demens och 17 platser för personer med stora omvårdnadsbehov samt en dagverksamhet för fem personer med demens. Boendet är vackert beläget med gångavstånd till tågstationen. På Vilhelms Gård finns sjuksköterskor/gruppledare, undersköterskor, paramedicinare, kockar och lokalvårdare.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som gillar att arbeta med äldre och som vill vara med och förgylla sommaren för våra boende här på Vilhelmsgård. Vi erbjuder äldre och funktionshindrade vård, omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, effektiv och kundanpassad organisation. Varje dag ska vara värdefull för våra vårdtagare. För att lyckas med detta måste vi bl.a. ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. Du ska ha ett genuint intresse av att möta varje vårdtagare som en unik individ och utforma dagens aktiviteter efter just denna person.

Det är viktigt att människor vill ta ansvar för, och utvecklas i sitt arbete. Att kunna påverka både verksamhetsinnehåll och den egna arbetssituationen ser vi som en förutsättning för att våra anställda ska känna delaktighet och ansvar för den verksamhet vi bedriver. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för våra medarbetare.

Arbetsuppgifter: Omvårdnad och omsorg om de boende. Vi jobbar med kontaktmannaskapet och lägger stor vikt på denna roll som vi ser som en nyckelperson för våra vårdtagare. Medarbetarna blir ofta delegerade att ge läkemedel, sondmat, insulin samt såromläggningar.

Kvalifikationer: Undersköterskeutbildning/vårdbiträde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av äldrevård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi på Vilhelms Gård vill ha medarbetare som är positiva, har nära till skratt och är lyhörda. Vi vill att våra medarbetare bidrar till ett bra kvalitetsarbete på Vilhelms Gård som ger oss förutsättningarna att driva en god och säker vård. God svenska i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet

Timanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse, Timanställning

Lön
Timlön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Nicola Youngman verksamhetschef

Tel: 0733-15 01 86

Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV

Sista ansökningsdag:190430

Intervju kommer hållas löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Vilhelms Gård

Förenade Care AB