halsojobb.se

Logga

Sommarvikarier till Funktionshinderomsorgen i Vingåker

Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Sommarvikarier till Funktionshinderomsorgen i Vingåker

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Efter snö, is och kyla kommer SOMMAREN! Vi söker nu vikarier som tillsammans med oss vill arbeta inom funktionshinderomsorgen i sommar. Arbetsuppgifter är varierade och givande och består i att ge stöd och god livskvalitet i vardagen, utifrån brukarens indivudella behov. I arbetet ingår det att hjälpa och stödja brukare oavsett om det handlar om gemensam planering och utförs tillsammans med brukaren. Du arbetar både självstädnigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Arbetstidens är schemalagd både dag, kväll, natt och helger.

Vi söker sommarvikarier till Särskilt boende LSS, Socialpsykiatrin, boendestöd, barnkorttids, daglig verksamhet och personlig assistans.

Vingåkers kommun satsar i år på att ge en morot till er som vill arbeta en längre period. Det betyder att du får en extra ersättning utifrån en uppmuntransstege, där du får en högre ersättning när du arbetar 6 veckor eller fler. Arbetar du fler än 6 veckor erbjuder vi månadslön.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är genuint intresserad och engagerad i ditt arbete, gärna med omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Som person är du trygg och pålitlig och du har ett gott bemötande och har lätt för att samarbeta med andra. Du behärskar svenska på ett sätt så att du kan kommunicera med våra brukare och dina kollegor.

Vi kommer prioritera dig som kan arbeta sammanhängande under vår semesterperiod som sträcker sig mellan vecka 26 och 33.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Sommarvikarier till Funktionshinderomsorgen i Vingåker

Vingåkers kommun