halsojobb.se

-->

Sommarvikarier till Farmakologiska Laboratoriet, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Sommarvikarier till Farmakologiska Laboratoriet, Huddinge

 

Vill du praktiskt använda dina laboratoriekunskaper på Sveriges ledande laboratorium inom klinisk farmakologi? Då är det kanske dig vi söker!

Om oss
Farmakologiska laboratoriet består av tre systerlaboratorier: dopinglaboratoriet, läkemedelslaboratoriet och missbrukslaboratoriet. Vi utför analyser med i huvudsak immunokemisk, kromatografisk och masspektrometrisk teknologi. Tillsammans är vi cirka 80 medarbetare och erbjuder analyser riktade mot sjukvård, företagshälsovård, beroendevård samt anti-doping. 

Alla tre laboratorierna söker nu sommarvikarier!
 
Om tjänsten
I arbetsuppgifterna kan mottagning av prover, provberedning, bioanalys och utvärdering av resultat samt tekniskt godkännande ingå. Du kommer att arbeta i nära samverkan med dina kollegor såsom biomedicinska analytiker, sjukhuskemister, laboratoriebiträden, administratörer och läkare.  Arbetstiderna är vardagar 8:00-16:30.

Annonsen gäller ett vikariat för sommaren 2020.
 
Vi söker 
Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet exempelvis i form av förmågan att samarbeta med kollegor inom alla yrkeskategorier.
Är du nyfiken på Klinisk farmakologis arbetsområde och vill bidra till den dagliga rutinverksamheten har du nu chansen att få en inblick i vår verksamhet.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är biomedicinsk analytikerstudent eller inom annan likvärdig högskole- eller universitetsutbildning. Har du erfarenhet av arbete med vätskekromatografi och masspektrometri är det meriterande men inte ett krav. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.
 
Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Farmakologiska Laboratoriet, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset