halsojobb.se

Sommarvikarier till Berzelius äldreboende, Mölndal

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Sommarvikarier till Berzelius äldreboende, Mölndal

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Förenade Care driver Berzelius äldreboende på uppdrag av Mölndals Stad. Berzelius omfattar totalt 67 lägenheter på tre plan fördelade på åtta boendeenheter. Boendet erbjuder platser till äldre personer med varierande behov av vård och omsorg samt personer med demenssjukdom

På Berzelius finns ett Aktivitetscentrum som riktar sig till både boende och pensionärer utifrån samt en restaurang som lagar maten till boendet och är öppen för allmänheten. Restaurangen drivs i annan (privat) regi.

Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratör, lokalvårdare och vaktmästare. Verksamhetens ledningsgrupp består av verksamhetschef och två gruppledare med högskoleutbildning.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Arbetsuppgifter/Kvalifikationer Vi söker dig som är Vårdbiträde/undersköterska. Arbetslivserfarenhet inom äldreomsorgen är meriterande. Som person är du positiv, ansvarstagande och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. 

Du sätter alltid vårdtagaren i centrum och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha god datakunskap.

Krav: Vårdbiträde/undersköterska

Arbetstid/varaktighet Schemalagd arbetstid, dag/kvällstid/helg. Sommarvikariat/timanställning

Tillträde Enligt överenskommelse.

Lön Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökan Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

Ansökningar behandlas löpande.

Kontaktperson:

Joanna Nikola

Verksamhetschef Tel 031-3872201, mobil: 0739-015714

Arbetsgivare: Förenade Care AB

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Berzelius äldreboende, Mölndal

Förenade Care AB