halsojobb.se

Sommarvikarier till äldreomsorgen

Företag Ånge kommun
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Sommarvikarier till äldreomsorgen

Inför sommarens semesterperioder söker vi nu dig som vill jobba inom äldreomsorgen!

Vi lovar att du får varierande arbetsuppgifter och många kollegor. I ett meningsfullt arbete där du och dina kollegor gör skillnad för människor kommer du att få med dig många värdefulla erfarenheter. 

Arbetsbeskrivning
Att arbeta inom äldreomsorgen innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang. Arbetet utgår de enskildas behov och önskemål antingen på särskilt boende eller genom hemtjänst.

Arbetet är omväxlande. Uppgifterna är till exempel: att ge personlig omvårdnad och service, aktiviteter, ledsagning, inköp och städning.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av att arbeta inom vården. Men vi välkomnar även dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Som person vill vi att du är samarbetsvillig, ansvarstagande och flexibel. Det är viktigt att du kan se individens behov och är öppen och lyhörd. Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

För att jobba inom äldreomsorgen är det viktigt att du utan svårighet kan förstå och göra dig förstådd på svenska i både tal och skrift. 
Då många uppdrag och arbetsplatsers placering kräver att du kan förflytta dig med bil ser vi väldigt gärna att du har körkort för bil.

Anställning

Tjänsterna är semestervikariat med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsterna innebär schemalagda arbetstider och sträcker sig från juni till augusti. Är du rätt person finns goda chanser att du får fortsatt jobb som timvikarie.

Övrigt

Ange gärna i din ansökan var du helst önskar jobba – på särskilt boende eller i hemtjänst.

Uppge även gärna en eller flera referenspersoner som vi kan kontakta.                                                                       

Så ansöker du:
Du är varmt välkommen att registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”.  

Vad händer när du skickat in ärendet?
Vi tar löpande emot ansökningar. Efter att du skickat in din ansökan tar vi kontakt med dig om det blir aktuellt med en intervju.

Sista ansökningsdag 2019-01-20

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!
 

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

Kontaktperson:

Linda Wikström

0690-250189

Linda.Wikstrom@ange.se

Dela detta jobb

Sommarvikarier till äldreomsorgen

Ånge kommun