halsojobb.se

Socialförvaltningen

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Hälso-och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, medicinskt ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, samordningssjuksköterska, sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska. Verksamheten har ett unikt samarbete mellan och med olika professioner inom kommunen samt med vårdcentralen. Arbetsplatsen kännetecknas av en god stämning med ett gott klimat.

Hälso- och sjukvårdsverksamheten söker nu sommarvikarier. Vi söker både legitimerade och studerande sjuksköterskor. Under sommaren arbetar hela personalstyrkan som ett team och utgår från samma lokaler. Varje dag inleds med morgonmöte där dagens arbete delas upp. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för patienter i särskilt och ordinärt boende. Är du sjuksköterskestudent utför du kvalificerade undersköterskeuppgifter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska eller studerar till sjuksköterska och har avslutat termin 5. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kommunal vård.
Du är en problemlösare som har förmåga att snabbt ställa om och prioritera när förutsättningarna ändras. Du har lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer med andra, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är ansvarsfull och pålitlig.

Villkor

Tidsbegränsad anställning. Sysselsättningsgrad kan diskuteras. 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 

Anställningsform    Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Gagnefs kommun
Län    Dalarnas län
Land    Sverige
Referensnummer    2019/28
Kontakt    
Frida Swan, 0241-15241
Facklig företrädare    
Vårdförbundet, 0241-151 00
Publicerat    2020-02-11
Sista ansökningsdag    2020-03-01

Sommarvikarier sjuksköterskor

Företag Gagnef kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-11

Ansök nu

Dela detta jobb