halsojobb.se

Sommarvikarier Äldreomsorgen Funäsdalen

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-15

Ansök nu

Sommarvikarier Äldreomsorgen Funäsdalen

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och servicen.

Vi söker Dig med intresse av ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag. Du arbetar med förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg utifrån ett salutogent förhållningssätt. Vi som arbetar inom äldreomsorgen i Funäsdalen strävar efter att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för våra vårdtagare.

Vi arbetar utifrån Brukarens behov och önskemål i centrum.

Om du vill du veta mera, ring oss så berättar vi gärna om vårt arbete

Arbetsuppgifter:
- Tjänsten innebär ett sommarvikariat med skiftande arbetstider i äldreomsorgen i Funäsdalen, då få jobba inom SÄBO, hemtjänst och nattarbete.
- Du kan i din ansökan beskriva om du har önskemål på var du önskar ditt vikariat. då få jobba inom SÄBO, hemtjänst och nattarbete.
- Inom arbetet krävs en stor del självständiga beslut. Ett gott samarbete med andra yrkeskategorier och anhöriga förekommer i jobbet.
- Vid behov kan man även få jobba på andra enheter inom äldreomsorgen i västra Härjedalen

Kvalifikationer:
- Krav:Intresse av att jobba med äldre människor.
-
- Meriterande är att Du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning Erfarenhet från arbete med/utbildning inom rehabilitering, förflyttningskunskap och särskilt boende är meriterande.
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
- Körkort B (behövs vid hemtjänst och natt)
- Önskvärt: Dator och telefonvana och gärna arbetat med TES och Treserva.
- Erfarenhet av den samiska kulturen och sydsamiska

Egenskaper:
- Vi söker dig som lockas av nya utmaningar i arbetet, tänker lösningsfokuserat, har en hög grad av flexibilitet och ansvarstagande. Ett rehabiliterande förhållningssätt är för dig en självklarhet och du har ett genuint intresse för äldres hälsa och livskvalitet. Som person ska du vara lätt att samarbeta med och bidra till ett glatt arbetsklimat

Utbildningsnivå:
- Gymnasium

Vi erbjuder:
- Sommarvikariat inom SÄBO, Hemtjänst eller natt.
- Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Dela detta jobb

Sommarvikarier Äldreomsorgen Funäsdalen

Härjedalen kommun - vård & socialförvaltningen