halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarvikariat Undersköterska till äldreboendet Kampementet i Stockholm

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sommarvikariat Undersköterska till äldreboendet Kampementet i Stockholm

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden för tim-anställning och sommarvikariat till verksamheten Kampementet i Stockholm.

Kampementet är ett vård-och omsorgsboende beläget nära Gärdets grönområde i Stockholm, Östermalms stadsdel. Boendet har en inriktning på musik, kultur och rörelse. 
Verksamheten innehåller 96 lägenheter med litet pentry och badrum. Lägenheterna är fördelade på sex våningsplan där det finns gemensamma utrymmen för aktiviteter och måltider samt en gemensam balkong. Av de 96 platserna är 48 avsedda för personer med demenssjukdom och 48 platser för personer med somatiska sjukdomar.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som undersköterska ska du vara ansvarsfull, självständig, ha samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Som medarbetare förväntar vi oss att du är positivt och öppet förhållningssätt. Arbetstiden är schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.
 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.


Övrigt

Arbetstid/Varaktighet:  Tim-/Sommarvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Kampementet kontakta: 

 

Enhetschef, Ahmed Ibrahim, ahmed.ibrahim@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Sommarvikariat Undersköterska till äldreboendet Kampementet i Stockholm

A&O Ansvar och Omsorg