halsojobb.se

Logo

Sommarvikariat inom personlig assistans

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

2018-06-17

Ansök nu

Sommarvikariat inom personlig assistans

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad är ny. Tillsammans arbetar drygt 2400 medarbetare med att skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! 

Personlig assistans söker sommarvikarier och vi erbjuder ett omväxlande arbete med varierande arbetstider och uppdrag. Vill du jobba på en arbetsplats där du gör skillnad varje dag? Tveka inte att söka!

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent ger du stöd och service efter brukarnas behov och önskemål. Arbetsuppgifterna hos olika brukare kan därför variera. 

Du utför vardagsnära och planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Insatserna syftar till att främja brukarens integritet, självbestämmande och delaktighet i samhället enligt LSS-lagens intentioner. 

Du samverkar också med brukarens nätverk, övrig personal och andra samarbetspartners. 
Arbetet sker enligt schema som varierar mellan dag-, kvälls-, natt- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har genomgått omvårdnadsprogrammet och/eller har en pågående högskoleutbildning inom beteendevetenskap, pedagogik, socialt arbete, psykiatri eller omvårdnad. Har du tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder är det positivt. 

Vi söker dig som har ett professionellt bemötande, är lyhörd och utför ditt uppdrag med brukaren i fokus. Du behöver också ha god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande och ta initiativ. 

Personliga kompetenser och egenskaper efterfrågas utifrån brukarens behov och önskemål. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Semestervikariat under sommaren Tillträde enligt överenskommelse under juni, juli och augusti. Ev. bredvidgång och start tidigare. Tjänstgöring enligt verksamhetens behov. 

Antal platser: 15

Ansökan

Ansök senast: 2018-06-17

Referensnummer: 177-18-9-Sommar

Kontaktpersoner

  • Nora Kristensson
  • Administrativ assistent
  • 0709-302796

Fackliga företrädare

  • Kommunal
  • Sektion 4
  • 040-345504

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Är du redan registrerad i Funktionsstödsförvaltningens vikariebank och vill arbeta i sommar går det bra att kontakta din närmsta chef istället för att gå via annonsen. 

Ansökningshandlingar som inkommer till Malmö stad är allmänna handlingar och offentliga enligt offentlighetsprincipen. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Dela detta jobb

Logo
Sommarvikariat inom personlig assistans

Malmö stad