halsojobb.se

Logo

Sommarvikarer Socialförvaltningen

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-27

Ansök nu

Sommarvikarer Socialförvaltningen

Arbetsplatsen
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Vi växer hela tiden och idag kallar nära 18 000 invånare någon del av vår kommun hemma. Att ta sig hit är enkelt, både kollektivt och med bil. Det gör oss till ett smart val.

I Klippans kommun är vi cirka 1500 medarbetare. Tillsammans är det vårt jobb att ge alla kommunmedborgare rätt förutsättningar och möjligheter. Det är så viktigt för oss att vi har gjort det till vår policy: "Klippan en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet".

Tillsammans med vår värdegrund Vi i Klippan skapar den grunden till hur vi arbetar och hur vi ser på vår organisation. Att våra medarbetare ska trivas är viktigt för oss. Du ska känna att du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner. Därför har vi Förmånsklippan som är en portal full med förmåner för anställda i vår kommun. För allas trevnad tillämpar Klippans kommun en rökfri arbetstid.

För mer information: https://www.klippan.se/

Arbetsuppgifter
Vill du arbetat inom Äldreomsorgen, funktionshinderomsorgen eller socialpsykiatrin?
Vi har vikariat inom flera verksamheter. Arbetet sker på oregelbundna tider vilket innebär att du arbetar kvällar, helger och nätter.
• LSS boende: Här arbetar du med allt förekommande i brukarnas vardag. Du är ett stöd för brukaren i hemmet och vid aktiviteter.
• Personlig assistent: Här arbetar du med allt förekommande i brukarnas vardag. Du arbetar i brukarens egna hem och är brukarens stöd till att klara sin vardag och aktiviteter. Du arbetar oftast själv.
•Korttidsvistelse LSS för barn och unga: I vår korttidsverksamhet tar vi emot barn och ungdomar för miljöombyte och avlastning
• Socialpsykiatrin: Boende med komplexa funktionshinder, missbruk. intellektuella och neuropsykiatriska funktionsvariationer. Vi arbetar utifrån lågaffektiv metod och tydliggörande pedagogik.
• Hemtjänst: Du arbetar i brukarens egna hem. Utför biståndsbedömda insatser utifrån brukarens speciella behov. Du arbetar oftast själv
• Särskilt boende äldreomsorg: Du arbetar i kommunens boenden. Arbetet innebär att genomföra stöd, service och omvårdnad till de boende.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har omvårdnads-, social- eller pedagogisk utbildning alternativ pågående studier inom adekvat gymnasie- eller högskoleutbildningar. Du ska ha fyllt 18 år. Erfarenhet av arbete inom vården är meriterande men inget krav.

Vi vill att du ska ha god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, god datorvana, trevligt bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Att arbeta utifrån vår värdegrund är självklart för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Eftersom detta är ett semestervikariat så beviljas ingen ytterligare ledighet från den som går på vikariatet.

Välkommen med din ansökan. Vi kommer att ha löpande rekrytering under ansökningstiden.

Övrigt
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Omfattning/Varaktighet

Heltid / deltid, 11 dagar - 3 månader

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Antal platser: 60

Kontaktpersoner

Mahlin Winther , Enhetschef
Telefon 0435-28508

Bemanningsenheten , Bemanningsplanerare
Telefon 0435-28070
E-post bemanning@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ansökan

Ange referens: C46817-2021-1
Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Arbetsgivare

Klippans kommun
Socialförvaltningen - Socialförvaltningen Bemanning

Dela detta jobb

Logo
Sommarvikarer Socialförvaltningen

Klippans kommun