halsojobb.se

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt.

Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Vår verksamhetsidé är att vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.

Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarjobbare tillsammans med hjälpmedelsteknikerna på Hjälpmedelsservice kommer du att samarbeta med arbetsterapeuter, sjukgymnaster och omvårdnadspersonal,

Du kommer vara med och ge stöd och service till kunder i ordinärt boende, särskilt boende och gruppboende i Varbergs kommun.

Arbetsuppgifterna som sommarjobbare på Hjälpmedelsservice är att hämta in och lämna ut hjälpmedel, upp/nedmontering av digitala lås samt administration, hantera datasystemet, reparationer, rekonditioneringen samt förrådshantering. besiktningar, kontroller och enklare anpassningar av hjälpmedel.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med intresse för teknik och som är praktiskt lagd.

Du har god datorvana och erfarenhet av arbete med datorbaserade system.

B Körkort är meriterande
Utdrag från belastningsregistret

Du skall i ditt arbete som sommarsjobbare på hjälpmedelsservice ha bra samarbetsförmåga och kunna arbeta självständigt d.v.s. planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar, vara lösningsfokuserad, serviceinriktad och ha ett gott bemötande gentemot kund.

Vi förväntar oss att du är en lagspelare, bidrar till förändringsarbete och ett bra arbetsklimat. Behov av god fysik då tunga lyft förekommer.
Stor vikt vid personlig lämplighet.

Ingen erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Logga

Sommarjobb på Hjälpmedelsservice

Företag Varbergs Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Dela detta jobb