halsojobb.se

Socionomer sökes till spännande konsultuppdrag

Företag Bonliva
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Socionomer sökes till spännande konsultuppdrag

OM ROLLEN

Vi söker nu dig som är utbildad socionom och är nyfiken på friheten i konsultlivet. Om du vill bestämma när, var och hur du arbetar i större utsträckning och samtidigt göra viktiga insatser för brukare i behov av hjälp så är konsultuppdrag via oss på Bonliva valet för dig.

Vi ser gärna att du besitter flera års erfarenhet och helst specialistkompetens inom ett eller flera av nedanstående områden inom socialtjänsten:

- Barn och unga
- Missbruk och social problematik
- Familjerätt
- Försörjningsstöd och ekonomiskt bistånd
- LSS och Socialpsykiatri
- Äldreomsorg

Som person är du driven, lösningsorienterad, självgående och gillar att ta dig an nya utmaningar . Inget problem är för stort för dig och du kommer snabbt in i arbetsgrupper där du bidrar med positiv energi till en god sammanhållning.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift och erfarenhet av myndighetsutövning är en förutsättning.

VI ERBJUDER DIG

Via oss på Bonliva erbjuds du alltid goda lönevillkor, bra förmåner och extra snabba utbetalningar, samtidigt som du själv har flexibiliteten att välja bland skräddarsydda uppdragslösningar. Föredrar du deltid för att du forskar eller vill kombinera flera tjänster, eller är du mer intresserad av längre heltidsuppdrag? Oavsett så har löser vi uppdrag som matchar dina önskemål. Kan du tänka dig uppdrag längre från hemmet så ordnar vi självklart resor och boende.

Innan, under och efter ditt uppdrag har du en dedikerad kontaktperson hos oss att vända dig till när som helst vid frågor och som kommer stämma av med dig kontinuerligt - allt för att se till att du trivs. Samtidigt har du hos Bonliva ett helt team som tar hand om all logistik, administration och tar fram nya anpassade uppdragsförslag och möjligheter för dig så att du kan fokusera på det du gör bäst - att ta hand om brukare.

ANSÖKAN

Rekryteringen till våra uppdrag sker löpande så skicka in din ansökan redan idag för att se över de uppdrag som kan tänkas passa dig!

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Daniel Dixgård på daniel.dixgard@bonliva.se.

OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsbolag inom vård, omsorg och skola. Sedan starten 2011 har vi agerat efter en vision om en mer jämlik välfärd, för bättre liv och idag har över 4000 konsulter arbetat för oss, där vi bemannar verksamheter över hela Sverige och i Norge.

Om anställningen
Lön
Lön enligt överenskommelse
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Dela detta jobb

Socionomer sökes till spännande konsultuppdrag

Bonliva