halsojobb.se

Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen "Ett gott liv i en levande kommun."
 
Vill du vara med i någonting spännande, lärorikt och samtidigt skapa en trygg miljö för barn och unga, familjer och för individer i samhället? Vi kan erbjuda dig ett varierande och utmanande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet till kunskapspåfyllnad. I Pajala kommun har vi en enhet med all myndighetsutövning inom socialtjänstens områden. Du får nära tillgång till enhetschef och kontinuerlig extern handledning. Nu söker vi en socionom som vill arbeta med myndighetsutövning inom Barn och unga.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med myndighetsutövning/handläggning riktat mot barn, unga och deras familjer. Du arbetar utifrån en helhetssyn där individens förmåga och känsla för meningsfullhet tas tillvara. Vi arbetar utifrån BBIC. I arbetet ingår beredskap.

Kvalifikationer:
Vi söker nu personer som har socionomexamen. Som socionom ska du ha goda kunskaper om gällande lagstiftning. Du har lätt för att arbeta självständigt, men måste också vara en lagspelare. Du har en god kommunikativ förmåga, en humanistisk människosyn och ett professionellt förhållningssätt som visar på din respekt och empati för de människor du möter i arbetet. Som person är du nyfiken, engagerad, kreativ och lösningsorienterad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en stark egen drivkraft. Att kunna skapa struktur i arbetet är att föredra. Att vara serviceinriktad och ha en flexibel läggning är viktigt då arbetet kan innebär akuta ställningstaganden. Du behöver kunna upprätthålla goda relationer, vara trygg i dig själv och ha förmågan att sätta gränser.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Ansök snarast möjligt, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Tidsbegränsad anställning: till och med 2018-09-30 

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se 

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk. 

Den som erbjuds anställningen ska uppvisa ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister med stöd i lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
 
Körkort klass B - Bil.
 
Varaktighet/Arbetstid - Heltid Visstid 6 mån eller mer

Lön Månadslön - Månadslön individuell lönesättning

Ansökan - Ange referens: 4/18

Kontaktperson - Enhetschef Camilla Jatko, 0978-12087

Fackliga representanter Vision - Sixten Olli. E-post: sixten.olli@pajala.se Tel: 0978-120 62; SSR: SSR Direkt 08-617 44 00

Pajala Kommun

Socionom till barn- och familjegruppen

Företag Pajala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2018-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb