halsojobb.se

Logga

Skolsköterska till Praktiska i Gävle

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Skolsköterska till Praktiska i Gävle

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb. 

Om tjänsten

Praktiska Gymnasiet Gävle söker en ny skolsköterska. Som skolsköterska hos oss arbetar du tillsammans med övriga medarbetare i vårt  elevhälsoteam och är med och säkerställer det hälsofrämjande och förebyggande arbetet på skolan. I vårt EHT ingår specialpedagog, studie- och yrkesvägledare, skolsköterska, skolläkare, skolpsykolog, kurator samt rektor.  Vi söker en medarbetare med engagemang och ett genuint intresse för att arbeta med våra ungdomar och skapa goda relationer. Det är även viktigt att kunna samarbeta i ett team och ta egna initiativ.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om ca 30 % med start 2018-05-01 eller enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Specialistsjuksköterskeutbildning med inriktning distriktssköterska, skolsköterska eller barnsjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete, men det är inget krav. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterskearbete vilket bl.a. innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande och hälsofrämjande arbete.

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2019-05-27. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Thomas Norlén på 070 250 98 45 eller via mail thomas.norlen@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Dela detta jobb

Logga
Skolsköterska till Praktiska i Gävle

Praktiska Sverige AB