halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Skolsköterska Raoul Wallenbergskolorna Järvastaden och Bagartorp

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Skolsköterska Raoul Wallenbergskolorna Järvastaden och Bagartorp

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergskolan i Järvastaden och i Bagartorp, Solna är två skolor i nära anslutning till varandra. Järvastaden öppnade i augusti 2017 och har nu ca 780 elever i låg- och mellanstadium, F-5. I skolans absoluta närhet ligger vår förskola, RWF Järvastaden, med drygt 200 barn. När Järvastadens elever lämnar mellanstadiet kan de gå vidare till vår högstadieskola RWS Bagartorp som öppnade i augusti 2021. Det är en högstadieskola med fyra parallella klasser i varje årskurs. Skolan har idag 10 klasser 300 elever men växer hösten 2022 till 14 klasser med 420 elever

Skolorna ligger väl placerade och området och drivs under devisen ”Skolan mitt i byn”. Vi är ett positivt kollegium som tycker om att utvecklas tillsammans och arbetar aktivt med ett gott ledarskap och att bygga förtroendefulla relationer, vilket är grunden för trivsel och ett gott lärande. Vi har nya, ljusa lokaler vilket också bidrar till en positiv lärmiljö. Vi har en hälsoprofil inom Raoul Wallenbergskolorna och ser rörelse som en förutsättning för lärande.

Brinner du för att göra positiv skillnad? Vill du bli en del av vårt dynamiska team och vidareutveckla vår värdegrundsbaserade skola och vårt elevhälsoarbete under devisen ”Skolan mitt i byn”. Då är du välkommen att söka tjänsten som skolsköterska.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat som skolsköterska och är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska.

Som skolsköterska arbetar du hälsofrämjande och förebyggande med bland annat hälsobesök, hälsosamtal och vaccinationer enligt nationellt basprogram. Du har även mottagning tillsammans med skolläkaren och samverkar med instanser utanför skolan.

Som skolsköterska, tillsammans med skolläkare, ingår du i skolans samlade elevhälsa och bidrar med medicinsk kompetens i elevhälsoarbetet.

Elevhälsoteamet på skolan har nära samarbete och regelbundna EHT en gång per vecka. Skolans elevhälsoteam arbetar tillsammans med övrig personal på skolan för att skapa en trygg miljö och goda förutsättningar för elevens hälsa, utveckling och lärande.

För att trivas i rollen som skolsköterska hos oss krävs det att du är strukturerad i ditt arbetssätt och att du självständigt kan planera och prioritera ditt arbete. Du har ett inkluderande förhållningsätt och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och skolans övriga medarbetare. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi söker dig som:

-          är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska

-          arbetat som skolsköterska samt utbildning i audiometri är meriterande

-          har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv atmosfär 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, efter 6 månaders inledande provanställning. Du kommer att tjänstgöra både på skolan i Järvastaden och på skolan i Bagartorp. Tillträde i augusti 2022.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 30 juni 2022.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Ulrika Bolin på e-post ulrika.bolin@raoulwallenbergskolan.se eller tfn 072-229 83 44.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Dela detta jobb

logga
Skolsköterska Raoul Wallenbergskolorna Järvastaden och Bagartorp

Raoul Wallenbergskolorna AB