halsojobb.se

Valsätraskolan

Valsätraskolan som dig som är skolsköterska!

Du ingår i ett nätverk med andra skolsköterskor. Som ny skolsköterska får du en yrkesspecifik introduktion och utbildning i vårt datajournalsystem. Du får också en mentor. Centrala elevhälsan erbjuder viss yrkesspecifik fortbildning.

Valsätraskolan har 34 klasser från förskoleklass till årskurs 9. Läsåret 2019/2020 går ca 970 elever på skolan, fördelade på två enheter; Valsätraskolan (F-2, 6-9) samt Lilla Valsätraskolan (3-5) .
denna tjänst innefattar årskurs F-2 samt 6-9.

Läs mer om skolan här (https://valsatraskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Elevhälsan arbetar främst förebyggande och hälsofrämjande samt verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Som skolsköterska arbetar du med förebyggande elevhälsoarbete genom bland annat hälsosamtal, hälsoundersökningar och vaccinationer. Uppdraget innefattar också att erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser samt medverka vid skolläkarmottagning. Skolsköterskan ingår i elevhälsoteamet och har ett nära samarbete med lärare, vårdnadshavare och myndigheter utanför skolan. Den här tjänsten är främst inriktad mot lågstadiet (F-2) och högstadiet (6-9).
På Lilla Valsätra (år 3-5) finns ytterligare deltidsarbetande skolsköterska.


Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbete som skolsköterska och av arbete med barn och unga. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du behöver också ha god datavana, då all dokumentation sker i datajournal.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Tomas Rylander, rektor 018-727 62 30 (#)
Christina Stenhammar verksamhetschef Centrala elevhälsan 018-727 20 15

Facklig företrädare: Vårdförbundet: Kristina Lundmark 0703-76 75 28

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Skolsköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb