halsojobb.se

Skolsköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-21

Ansök nu

Skolsköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Loviselundsskolan  är en kommunal interkulturell F-6 skola med ca 460 elever.  I verksamheten ingår grundskola, grundsärskola och fritidshem

Arbetsbeskrivning

Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Arbetet innebär samverkan med elever, föräldrar, skolans personal, övrigt Elevhälsoteam samt organisationer och myndigheter utanför skolan.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom Hälso –och sjukvård för barn och ungdom 60 hp. Distriktssköterska 75 hp. Folkhälsovetenskaplig kompetens är meriterande. Stockholm stads skolsköterskor journalför i PMO och bör kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler.

Du är empatisk, flexibel och lösningsfokuserad. Viktiga egenskaper är också gott omdöme, noggrannhet och god samarbetsförmåga. Därutöver krävs förmåga att vara strukturerad för att planera verksamheten.

Dela detta jobb

Skolsköterska

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen