halsojobb.se

Sjuksköterskor till Ortopedavdelning, Sollefteå

Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Sjuksköterskor till Ortopedavdelning, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Område Ortopedi ingår i länssjukvård somatik och bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Vi söker nu 2 sjuksköterskor till Ortopedavdelning 15 vid Sollefteå Sjukhus. Vi är enheten för planerad ortopedi och vårdar patienter som skall opereras med höft-knä-och axelproteser. Ingen akut verksamhet bedrivs på avdelningen som är öppen söndag kväll till fredag eftermiddag.

Arbetsuppgifter

Vi som arbetar här är sjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och operationskoordinatorer i nära samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och ortopedläkare. Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska. I arbetet som sjuksköterska har du en mycket viktig uppgift som innefattar att ge god omvårdnad till alla patienter.
På avdelningen arbetar vi med individuella scheman där varje medarbetare lägger in sina önskemål i ca 8 veckors perioder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i svenska språket. Du är noggrann och ansvarstagande i din yrkesroll samt van att arbeta självständigt. Det är viktigt för oss att du har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Ta chansen att få jobba på vår framgångsrika Ortopedavdelning- En resurs för hela Region Västernorrland.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-07-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ing-Britt Pålsson

Enhetschef

Telefon: +4662019081

E-post: ing-britt.palsson@rvn.se

 

Eva Lodin

Vårdförbundet

Telefon: +4662019517

E-post: eva.lodin@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Ortopedavdelning, Sollefteå

Region Västernorrland