halsojobb.se

logga

Sjuksköterskor till olika uppdrag i Uppsala!

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-11

Ansök nu

Sjuksköterskor till olika uppdrag i Uppsala!

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är sjuksköterska och vill arbeta i Uppsala! Uppdrag finns för dig som är specilaist inom tex IVA/ OP / Anestesi eller barn men även för dig som är allmänsjuköterska och vill jobba på tex medicinavdelning/ infektion. 

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Hör av dig till oss redan i dag så vi kan berätta om våra olika spännande uppdrag!

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor till olika uppdrag i Uppsala!

Centric Care AB